Temat: [S] Pedalskie Buty Under Armour Micro G Mantis NM Ru rozm 46 tanio !
Oddam za 199 zł, j/w, dlaczego pedalskie ? Zobacz zdjęcia ...
[url]http://www.aukcjoner.pl/gallery/017679546-.html#I1[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Pedalskie Buty Under Armour Micro G Mantis NM Ru rozm 46 tanio !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oddam za 199 zł, j/w, dlaczego pedalskie ? Zobacz zdjęcia ...
[url]http://www.aukcjoner.pl/gallery/017679546-.html#I1[/url]
Reklama dźwignią handlu ;)
masz racje!
Jakbyś postawił przecinek za jedynką to może by ktoś wziął :P
aż tak źle ? :v
UNDER ARMOUR ROBI TAKIE BUTY?? :( Cholera.
Słodziaki ;)
Ciekawą masz ofertę w dziale giełda. Tu pedalskie buty tam korek analny(powód sprzedazy: ZA MAŁY), jestem co prawda tolerancyjny ale tylko do czasu kiedy nie muszę tego widzieć;-)
Stary co ja mam Ci powiedzieć ? Przykro mi, że jesteś taki wrażliwy :(
Był jeden terrorysta w rurkach na forum. Może do niego się zgłoś.
Ciekawą masz ofertę w dziale giełda. Tu pedalskie buty tam korek analny(powód sprzedazy: ZA MAŁY), jestem co prawda tolerancyjny ale tylko do czasu kiedy nie muszę tego widzieć;-)
Spokojnie - buty widać że nie używane, korek być może również, więc może on tylko tym handluje .....
manio napisał/a:Ciekawą masz ofertę w dziale giełda. Tu pedalskie buty tam korek analny(powód sprzedazy: ZA MAŁY), jestem co prawda tolerancyjny ale tylko do czasu kiedy nie muszę tego widzieć;-)
Spokojnie - buty widać że nie używane, korek być może również, więc może on tylko tym handluje .....
Hehehe ;]
manio napisał/a:Ciekawą masz ofertę w dziale giełda. Tu pedalskie buty tam korek analny(powód sprzedazy: ZA MAŁY), jestem co prawda tolerancyjny ale tylko do czasu kiedy nie muszę tego widzieć;-)
Albo jest Peda... ntem/łem*
*- niepotrzebne skreślić
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Pedalskie Buty Under Armour Micro G Mantis NM Ru rozm 46 tanio !
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań