Odp: VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
ten egzamin trudny?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ten egzamin trudny?
Nie. A regulamin warto znać dla siebie. Szczególnie flagi.
Chaw
kuslkoncu
Krystian
Mały
Figiel
Levis
Agata # 38
Fiutak
Ziom z treningów z bemowa
Ziom2 z treningów z bemowa
Delta Ślimak Racing Team oddział Grójec (WGR)
Widzę że ze zdobyciem kolejnego trofeum będzie problem przy takiej ilości zawodników. :)
ogólnie nie chce ktoś sie wybrać w niedziele na tor?
Opony w koszalinie patrzyli na ogól wiec jak dobrze dotniesz to prawdopodobnie będzie okej, czy ciepła też sprawdzali, nie wiem czy nie lepiej na drogowych bo mimo wszystko na zimnym slick słabo trzyma (przez pierwsze dwa kółka mogło by sie nie udać nas wyprzedzić) :D Drogowe opony jakies mega drogie nie są za 400 zł kupiłem komplet serio dobrych gum :)
Nie wiem czy wystartuje w toruniu bo mam zaliczenia na uczelni a łatwo nie jest :/
Nie ukrywam że chętnie bym popatrzył jak terroryści znani mi z YT robią robote na torze :D
Wiec raku, jaca, daniken do roboty!
Tylko Grójcarze mają z przodu mniejszego wacka o 0,5cala, przez co normalnej gumy nie naciągną.
Wiadomo, że na zwykłej oponie, nie będzie do nich podejścia...
kusloncu wiadomo, że pojedziesz, wiec nie ściemniaj :P
Wiadomo, że na zwykłej oponie, nie będzie do nich podejścia...
Eee bajki opowiadasz :p ja tam różnicy nie widzę między np. Racetec-iem Sm a d253
to będziesz czy nie, bo Twój teamowy kompadre się wycofał :(
to będziesz czy nie, bo Twój teamowy kompadre się wycofał :(
No jasne że będę!
W piątek :p
Chyba że mnie dopuszczą to mogę polecieć z Wami.
Ja nie wiem czy nie wypadnę... Dzisiaj starałem się odnaleź moje zaświadczenie lekarskie - bez skutku. Jak mi lekarz nie wytawi kopii, to chyba odpuszczę sobie rundę ;/ , bo znowu wyniesie mnie 600 pln ;/
Mały - dam Ci znać jutro co i jak ;-)
Kurde ale się tymi finansami przejmujesz. Ja co miesiąc na rundę wydaje 1/3 moich przychodów i żyje. Amatorów za rok nie będzie więc trzeba korzystać póki są. Na zmianę moto na jakieś bardziej odpowiednie do pucharu mnie nie stać więc przyjdzie czas na oszczędzanie i dalsze treningi na DR :) Zresztą jeśli mieścisz się w 6 stówach to tylko Ci zazdrościć, mnie zawsze wychodzi więcej.
To pewne i przesądzone że za rok nie będzie amatorów ?
No niby nie przesądzone ale wszystko na to wskazuje (brak frekwencji w roku obecnym). Oby tak się nie stało i może parę osób też się wkręci conajmniej jak i w tym roku ale obawiam sie że PZM nie będzie chciał sie bawić w wyścigi dla 3 motocykli i odpuści.
"wyścigi dla 3 motocykli" w sumie końcówka sezonu jest całkiem owocna, może to ich nakłoni do kontynuowania klasy :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VII runda Toruń- Klasa amator 20.09.2014
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 82 zapytań