1

Temat: Akcja spoleczna: Nagraj wariata i idz na... pały

Ogladalem dzis wiadomosci po powrocie z pracy a tam akcja z Wrocławia. Policaje zachęcają obywateli do nagrywania wyczynów piratów drogowych i przynoszenie im materiału. Czyli co panowie koniec naginania?  Jakiś kutas nagra jak naginasz po ciągłej i ryzyko mandatu? Zajęliby sie pijanymi ale po h*j jak trzeba dupe ruszyc!

Sherco st300  Cabestany Replica

2

Odp: Akcja spoleczna: Nagraj wariata i idz na... pały

to to nic :)

ciebie zgarną a "froga" ruszyć nie mogę :)
komedia

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

3

Froga już ruszyli wystarczająco. Jeszcze kilka lat a ludzie będą więcej mandatów płacić jak zarabiają. Rejestratory trasy to kolejny wynalazek po fotoradarach i tajnikach, który skutecznie odbierze jakąkolwiek przyjemność z jazdy.

4

Bez rejestracji jesteście bezpieczni więc po co ta panika :v

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

5

raku napisał/a:

Bez rejestracji jesteście bezpieczni więc po co ta panika :v

+1

Cenzura, brak blachy, kask na mordzie i "to nie ja, nic nie widziałem, nic nie słyszałem". Nagrywać mogą do woli. Taki społeczny "spotted" czy kij wie co XD

6 Ostatnio edytowany przez raku (2014-08-27 18:38:40)

Widzicie na tym filmiku gdzieś rejestracje?
[url]https://www.youtube.com/watch?v=fPMy3rH0gcs&list=UUWWUYAXdIQBkngTyFMwRkvw[/url]
Kolo lata bez, niczym sie nie martwi i zapierdala jak zły xD
Hahahah

7 Ostatnio edytowany przez SUPERMOTO (2014-08-27 18:41:35)

No nie wiem czy taniej by nie wyszło jeżdżenie z tablicą w plecaku, zawsze przecież mogła dopiero co się urwać :)
Oczywiście to loteria można miesiące latać bez nagrania czy bez tablicy a można i dwa przypały jednego dnia zaliczyć.
Przyznam, że też mnie to martwi bo dodać do tego akcje zabierania prawka to.....
Ostatnio urwałem całą lampę z błotnikiem i leciałem do domu bez tablicy, jakoś dojechałem a i moto o wiele lepiej wyglądało :D

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

8

Nie martwcie się i tak większość z Was ''zapierdala'' jak cioty więc prawka Wam nie zabiorą xD
Kto się obrazi ten ciota :D

9

xD, tak się zastanawiam, kiedy ci szaleńcy z filmików mają przerwe na tankowanie albo hot doga, albo tankują z karnistrów w garażach, bo u mnie mendy lubią się czaić i z zaskoczenia podjeżdżać jak akurat tankujesz xd

10

oni tankują lecąc na gumie ;)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

11

Fakt faktem, mam też TDM i jak lece sobie traske to podczas wyprzedzania patrze na kokpit kierowcy bo jak mają kamerki to często widać wyświetlacze pod lusterkiem, i staram sie nie wyprzedzać na ciągłych :/ siedzi w bani fakt że duzo społeczniaków nagrywa, mam kumpla policjanta i mi mówił juz dawno ze jest gro osób które nagrywają, przynosza na komende zostawiają nagranie i mówią że muszą coś z tym zrobić, a wszystko anonimowo i policja po przyjęciu takiego nagrania musi ukarać kierowcę, więc sądze ze rozsądnie jest założyć w zwykłych moto myk blache
[url]https://www.youtube.com/watch?v=5hKc3uXQM1Q[/url]
Miałem takie cudo już ze 4 lata temu z Aprili Tuono, bardzo przydatne urządzenie :)

12

Myk blachę mam w cbr od 3 lat,zawsze sie przydaje. W zeszlym tyg stoje w mieście na swiatlach,obok podjeżdża moto i koles mówi "fajna tablica" wiec mowie a złożyła sie,ogladam sie do tyłu i dopiero zauwazylem ze to policja :)  drz ma zawsze ujebaną blachę,pozostalo "przygotować" pizdzika na dojazdy do pracy ;)

Sherco st300  Cabestany Replica