Odp: Laptimer
[url]http://www.ebay.com/itm/V3-Lap-Timer-Receiver-Beacon-Launcher-Infrared-Ultrared-Extension-Cord-Stopwatch-/111367495536?pt=Race_Car_Parts&hash=item19ee051f70&vxp=mtr[/url]
28$?
no to czekam :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Laptimer
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://www.ebay.com/itm/V3-Lap-Timer-Receiver-Beacon-Launcher-Infrared-Ultrared-Extension-Cord-Stopwatch-/111367495536?pt=Race_Car_Parts&hash=item19ee051f70&vxp=mtr[/url]
28$?
no to czekam :)
ja też :)
Wysłanie przesyłki 2014-08-04 10:52 SINGAPORE SŘ2
11.08.2014 Dojechał. 11dni od zakupu.
W celu uruchomienia trzeba kupić 2x bateria AA do bazy i baterię CR2032 do wyświetlacza (nie piszą o tym w instrukcji)
Do bazy zgoda. Ale w 2 ktore kupowalem w obu byla w wyswietlaczu bateria
Ja też do tych co kupowałem nie musiałem kupować baterii do wyświetlacza.
Dlatego te były tanie, bo trzeba baterię za 4,99 dokupić :)
Wasze paczki też były lotnicze? Może to jest powód wysłania bez baterii albo jakieś inne przepisy.
Najtańsza na allegro bateria za 1,49zł z przesyłką :D
Mój też przyleciał bez baterii w wyświetlaczu :)
11.08.2014 Dojechał. 11 dni od zakupu.
W celu uruchomienia trzeba kupić 2x bateria AA do bazy i baterię CR2032 do wyświetlacza (nie piszą o tym w instrukcji)
uuu to u mnie 15 dni stresu było ;)
no i od razu wiem co trzeba dokupić żeby śmigał - bo już się zmartwiłem ze nie chce współpracować...
Też się skusiłem na tego lapa. Gdzie instalujecie w moto tą sondę (odbiornik)? Lepiej to dać wyżej/niżej czy bez różnicy?
u mnie jest na polu numerowym z przodu i dziala bez zarzutow
Miałem na handbarze i na rurze zawieszenia. Działało w pytę.
Ważna rzecz: jeśli na torze jest więcej ludzi z takim samym sprzętem, najlepiej bazy ustawić do kupy, albo dogadać się i włączyć jedną, bo jeśli ktoś ustawi swoją bazę dalej niż 10 sek za pierwszą, zacznie się liczenie od nowa.
mi na rurze nie banglało, mam na tabliczce z numerem. rzep przyklejany z pasmanterii robi furorę :) (5zł za metr, starcza na 10 lat, i łatwo się zmienia kierunek czujki jak zmienia się kierunek na torze jak np. w radomiu)
mam na tabliczce z numerem. rzep przyklejany z pasmanterii robi furorę :)
Chyba pójdę tą drogą.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Laptimer
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 73 zapytań