1

Temat: Sprzedam supermoto TT600S

Sprzedam swoją zabawkę:)

TT600S na kołach supermoto, wersja S, więc z najlepszymi zawiasami, palona z kopki, rok 1998.

Wycieków brak, zawieszenia suche, nie bierze oleju, na kapciach Michelin Pilot One.

Sprzedaję, gdyż nabawiłem się kontuzji prawej nogi i mam problemy z odpaleniem:(:(:(

Cena z oryginalnym tłumikiem 6300 do negocjacji lub 6000 bez negocjacji:)
Cena z Micronem + 500 (ale warto:) )

Przejażdzka tylko po wylozeniu kasiory

Zdjęcia dorzucę wieczorem.

2

Odp: Sprzedam supermoto TT600S

Czekam na fotki... Sprzęt godny polecenia, sa niezniszczalne ;)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

3

[url]http://olx.pl/oferta/yamaha-tt600s-1998-supermoto-nie-xt-wr-crf-CID5-ID6OlK7.html[/url]

Wczoraj na szybko zrobione jak jechalem z przeglądu (ubezpieczenie na nastepne pol roku kupione przed dwoma dniami, przeglad wczoraj)
Dla zainteresowanych moge zrobic dodatkowe foty

Minusy moto
Plastiki moglyby byc ladniejsze:)
Wczoraj poszła mi linka predkosciomierza
Z kranika delikatnie saczy się paliwo - pewnie jakas pierdola. Jak bedzie czas w weekend to sie tym zajmę

Poza tym pali zimny i cieply, pracuje rowno i nie ma z nim najmniejszych problemów- tylko zapitalać...:)

4

Podejdzie to to na A2 bez kombinowania?

5

W dowodzie ma 9kW :):):)

6

Mam taką nową linke do sprzedania:) Jak, by kupujący chciał to daj moje namiary 609-556-336 ;)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

7

Dobra:)
Dzięki za info Martinez...

Jeśli się nie sprzeda przed jesienią, zostawię, wyliżę rany i będę śmigał na wiosnę:) (ale już z Twoją linką) :)

8

up