Temat: Aprilia SXV 450 supermoto POZNAŃ
12 000zl
[url]http://allegro.pl/aprilia-sxv-450-supermoto-poznan-i4532236863.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Aprilia SXV 450 supermoto POZNAŃ
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
12 000zl
[url]http://allegro.pl/aprilia-sxv-450-supermoto-poznan-i4532236863.html[/url]
Hej.
Jak to w końcu jest z tą Aprilką ?
1300 przebiegu, ale gumy już nieseryjne. Chyba, że Battlaxy były montowane seryjnie ? U mnie (też rocznik 2007) są dunlopy D208.
Na innej aukcji sprzedajesz do niej wydech GPR i na fotce tylnej widzę jeszcze inną oponkę , nie wiem co to za model (chyba, że to zdjęcie poglądowe, to sorry ;-)
Może napisz trochę więcej o sprzęcie, bo tak to można sobie głupie teorie wymyślać, a po co jakieś niedomówienia :)
Moto widziane na treńku w bydzi i koszalinie. Była na slikach. Idzie sie wywrócić podziwiając moto :) zmiana? Czy koniec mktorsportu?
Ringostar, a moze masz kabelek do tuneboya :-)
mallly200sx
motosportu na pewno nie koniec ale na tę chwilę mam za dużo tych moto bo jeszcze gix-em jeżdżę, nie ma czasu na wszystko chociaż by się chciaaało ;( Tak więc sezon zachodzi, coś trzeba było oddać ;(
levis
Kabelka niestety nie posiadam, nie robiliśmy tuningu
Oryginalne opony to zdaje się Dunlop Qualifier, posiadam chyba w garażu prawie nówki. W tej chwili założone Baltaxy bo lepiej się na nich jeździło niż na oryginalnym badziewiu. Zdjęcia ze sportowym wydechem są z innej Aprilli 550, którą wcześniej mieliśmy tak więc jak masz pytania to pytaj a nie rób niepotrzebnie zamieszania ;)
Przebieg jest oryginalny - a co mam podkręcić do góry żeby wyglądało "normalniej"? ;PPP
Szkoda tyle razy widziałem was na tych apkach jak zwiedzacie "świat", mówię jak zrobię swojego to polatamy. A tutaj ja sprzęt docieram a wy swoje sprzedajecie.
Co z tymi apkami jest nie tak że ich ceny są tak niskie?
Widziałem sprzęt w Koszalinie jak stał na przyczepce i dokładnie tak, jak Mallly napisał - piękny sprzęt.
ludzie boją się teoretycznie drogiego serwisu i chyba małej dostępności części zamiennych
Włosi mi opowiadali o wadzie fabrycznej ale zrozumiałem tylko słowa "pęka" i "aqua in olio". Czy to prawda?
Chodziło im o rozszczelnienie się karterów i spowodowany przez to wyciek oleju.
Wada wychodziła zwykle w pierwszych modelach i do przebiegu 1000km. Jeżeli do tego przebiegu nic się nie działo, to egzemplarz jest ok.
Z resztą nawet jeśli się trafi taki, to też nie ma co się bać, bo rozpołowienie silnika wygląda bardzo podobnie do tego z jednocylindrowców.
Mi tam aprilka przypadła do gustu - nie mam dużego porównania do innych, ale to co mi się podoba, to to, że można zdusić manetę bez obawy, że motocykl pójdzie nie wiadomo jak na koło, a ten ciągnie jak szalony aż do 11 tyś obrotów.
Są jeszcze wersje VDB dla szalenców, które kręcą się do 13 tyś obrotów :P
550 podobno nie jest już taka tolerancyjna i trzeba już uważać z gazem
Jeździłem tylko na jednej Apce Mcienkiego, ale odczucia byłu inne niż Twoje. Po prostu była wściekła.
Wydaje mi sie, ze moja nie jest do konca odblokowana, stad moje poszukiwania kabla tuneboya :-)
Tak czy inaczej, wg mnie nie ma co sie bac, tylko brac :-)
Razem jeździłem SXV550 to szczerze mówiąc była nie do jazdy. Co prosta to pion nawet z jacami na kierownicy ;) Za to zawias, prowadzenie i hamulce świetne.
nieaktualne, do zamkniecia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Aprilia SXV 450 supermoto POZNAŃ
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 79 zapytań