Temat: Przerywacz kierunków led do ktm
Czy ktoś gdzieś widział przerywacz kierunków LED do ktm taki aby pasował plug&play?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Przerywacz kierunków led do ktm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś gdzieś widział przerywacz kierunków LED do ktm taki aby pasował plug&play?
Ja zakladalem u siebie led kit z KTM - Led indicator set : 76014937044
Jak chcesz moge sprawdzic specyfikacje przerywacza. Tzn. poprosze Ponsiego zeby zrobil zdjecie; w PL bede za 2 tygodnie.
Patrzac na ten przerywacz, uwazam, ze bez problemu mozna taki znalezc i pewnie zaplacic 5-10 pln.
Jak to ktos kiedys napisal : niedlugo w KTMie beda kola w opcji :)
361,00zł troszkę dużo:)
W jakiś dzień podjadę do larssona zobaczyć czy ten przerywacz nie ma takiej samej wtyczki jak ktm.
[url]http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=MTMyMDQwMg==[/url]
A ktoś się orientuje czy jakieś nowe ktm-y nie wychodzą fabrycznie z led kierunkami?
I jak Hacker, sprawdziles ten przerywacz?
Założyłem go. Wymagał tylko zmiany obudowy wtyczki. Ta z przerywaczem jest 3 pinowa, a w ktm jest 2 pinowa.
Same konektory są takie same.
Czy działa... u mnie działa ale świecą wszystkie kierunki jednocześnie:) Muszę posprawdzać połączenia, bo musiałem elektrykę robić od nowa.
Chyba, że to przez to, że podłączyłem 2 z 4 kierunkowskazów?
Problem rozwiązany.
Winowajcą była żarówka sygnału kierunkowskazów. Nie wiem jak i dlaczego ale fabrycznie powoduje ona zwarcie między prawą a lewą stroną?
Nie wiem czy w przypadku żarówek ten mostek (ta mała żaróweczka) ma za duży opór aby świeciła druga strona a w przypadku ledów za mały?
Sam przerywacz działa wyśmienicie.
W takim razie tez go wezme. Mam jeden projekt do wykonczenia :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Przerywacz kierunków led do ktm
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 85 zapytań