Temat: Głowica DRZ 400
Jeżeli ktoś posiada na sprzedaż to pisać, może być nieuzbrojona.
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Głowica DRZ 400
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli ktoś posiada na sprzedaż to pisać, może być nieuzbrojona.
Pisz do Figla, ale towar deficytowy jest
Napisałem, dzięki. Jakby jeszcze ktoś coś słyszał to pisać.
A obecnej nie da się naprawić ? w obecnych czasach magicy potrafią robić cuda :-)
A obecnej nie da się naprawić ? w obecnych czasach magicy potrafią robić cuda :-)
Głowica w DRZ jest z gównolitu i jak leci to leci...
Muszę się zgodzić !!! U mnie były dorabiane większe zawory, do tego wymiana gniazd oczywiście i spawanie w kilku miejscach (nawet w takich gdzie ciężko było coś zobaczyć a co dopiero pospawać), nie obyło się bez reklamacji ale ostatecznie głowica lata i narazie nie wybuchła. A zapłaciłem tyle ile za używkę (de facto nie osiągalną). Tylko popytaj się w kilku zakładach bo rozbieżności cenowe przerażają, w jednym zakładzie chcieli 2,5 tysiąca :o a w drugim 800zł :)
here you are
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-DRZ400-Cylinder-Head-With-Valves-And-Cam-Shaft-FULL-TOP-END-2004-MODEL-/261560315283?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item3ce635ad93[/url]
Dzięki Metys, to dla kolegi, widział ją, jak nie ogarnie nic taniej w kraju to będzie ją brał.
Pod koszalinem jest zakład, który bierze chyba 80 pln za 1 punkt do pospawania...
Napisz może co jest nie tak z tą głowicą, że kolega chce kupić inną używkę ?
Wytarła się podpora wałka i jeden zawór się urwał.
hmm...
Zakład, w którym robiłem różne naprawy powiedział, że nie ma przelotu na drugą stronę i się nie podejmie, dopóki nie zobaczy głowicy :-]
Głowice da się naprawić, wystarczy napawać wyszlifować i założyć nowy zawór. Ale to opcja jak się nie uda znaleźć innej.
Pod koszalinem jest zakład, który bierze chyba 80 pln za 1 punkt do pospawania...
Który zakład? Pewni ten po którym musiałem poprawiać dotarcie zaworów czytaj dotrzeć sobie sam.
mówię o tym zakładzie - [url]http://www.apmotor.pl/[/url]
spawałem tam 2 głowice i nie było problemów. Co do innych napraw to nie wiem, bo u nich tylko spawałem ;-)
Też o tym mówię. Miały się doklepać a wyszło, że zwalałem górę dwa razy :/ Źli nie są, ale nie ma się co zachwycać.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Głowica DRZ 400
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 69 zapytań