1

Temat: salon hondy

Witam, tak się rozglądam i przymierzam do kupna crossówki(na wypady na tor ew. las). Zainteresowała mnie honda cr 125 z alu. ramą. Nie widzę roczników nowszych niż 2006. To jak to jest honda zaprzestała produkcję motocykli 2T? [url]http://www.scigacz.pl/Honda,powraca,do,dwusuwow,15090.html[/url] W tym artykule pisze że honda powróciła a nowych setek w ofercie nie mogę znaleźć.

2

Odp: salon hondy

To chyba Ścigacz sie coś pier*olną albo o coś innego im chodziło, mi sie wydaje że Honda cały czas robi 2T ale mogę sie mylić.

3

No właśnie wydaje mi się że nie bo nie widzę nigdzie oferty nowszego modelu niż 2007 ani nowych.

4 Ostatnio edytowany przez Pejwul_sm (2014-08-17 01:38:32)

2t nie robi z tego co wiem od 2007 roku co najwyżej teraz może jakieś małe poj ale wątpie

niby ja mam w dowód wpisane honda ale to i tak "zwykła" 50

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

5

Japończycy gdzieś tam mieli przerwę w produkcji 2t ze względu na nowe przepisy euro ileś tam.
Nie wiem czy pamiętacie ale była o tym mowa czy to nie koniec motocykli 2t.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

Jedynie yamaha ma jeszcze 2t w ofercie (z japońców) yz125 i yz250. Szkoda bo do japońców jednak idzie częsci OEM wyrwać w lepszych cenach niż do europejczyków.

7

Fajną ofertę ma ktm(exc 125). Bardziej by mi pasował homologacja i wgl. Dojazd po głównej itp. Panowie za ile wyrwę takiego exc 125 nie jakiegoś złoma tylko żeby był w miarę zadbany. W 10 tyś się zmieszczę? Wiem jest allegro olx mogę sobie popatrzeć ale myśle też nad przywiezieniem  zza granicy. We Francji jest podobno tanio słyszałem.

8

Myślę że za taką cenę spokojnie coś kupisz.