Temat: buty AXO PRIME
witam!
ktoś ma takie buty i mógłby coś o nich powiedziec ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » buty AXO PRIME
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam!
ktoś ma takie buty i mógłby coś o nich powiedziec ?
Cześć, ja mam :) Na początku może zaznaczę, że butów używam do jazdy enduro a nie sm, jest to moje pierwsze obuwie motocyklowe więc nie mam też porównania z innymi. Powiem tak... spełniają swoją role :) Nic mi się jeszcze w nich z nogami, stopami nie stało, ogólnie wygodne i wytrzymałe, podeszwa się nie ściera w jakimś zastraszającym tempie, tylko... szczerze mówiąc to na początku nie miałem żadnego czucia w nich :) Ciężko było wbić bieg " do góry " po jakimś czasie się już przyzwyczaiłem i jest OK, nie wiem czy to tylko w tych butach nie ma się wgl takiego czucia, że np. odczuwasz wbicie biegu do góry czy we wszystkich butach tego typu tak jest :) Aaaa... no i niestety jak lubisz postać dłużej w wodzie to zaczynają przesiąkać ; d
Ja mam AXO boxery co prawda ale też na początku miałem "brak czucia". Bardzo sztywne, musiałem dźwignie biegów przestawić bardziej do góry, drugą klamrę od dołu spinam trochę słabiej i mam troche więcej możliwości ruchu. Podeszwa spoko, nie powinna się szybko zużyć.
buty mają mieć przeznacznie głównie do miasta i sporadycznie lekki teren
Od siebie dodam jeszcze, że... ja również odczuwam wagę tych butów, wg mnie są ciężkie choć tak jak mówię nie miałem nigdy innych na sobie więc ciężko mi porównać czy wszystkie buty tego typu są tak ciężkie.
Zastanów się nad Alpinestars Tech 10 jeśli twój budżet pozwala Ci na ich zakup, jeśli chcesz głównie jeździć po mieście to na pewno będzie Ci wygodniej w Tech 10 bo są to buty do SM :)
nowe axo prime za 4 stówki mam do wzięcia
Jak w takiej cenie nówki to brać i się nie zastanawiać :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » buty AXO PRIME
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 82 zapytań