Odp: Sprzedam CRF450 Supermoto zarejestrowana
W takim razie bij na pw samson
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam CRF450 Supermoto zarejestrowana
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W takim razie bij na pw samson
Co je boli, bo ponoc w tych 05' korba pada po 20mth(?) I ogolnie jak ma sie sprawa z remontowaniem takiej 250tki
No no , słyszałem również że na Hondach do pedały jeżdżą :), nie słuchaj głupot tylko ludzi którzy tym jeżdżą, ja mam z 2005 roku i co roku robię około 40mth , przez 4 lata wymieniałem tylko raz korbę, a drugi raz wymieniałem tylko dlatego że chciałem przyoszczędzić i kupiłem z gównolitu :), jak się zrobi porządek z zaworami i je kontroluje to można bezstresowo 250-tką jeździć.
Cała moja wiedza i niewiedza jest zaczerpnięta prosto z neta, bo mam tylko jednego znajomego, ale ma już wersje na wtrysku, a mnie interesuje gaźnikówka i roczniki 2005-08 właśnie :) Chodzi mi jeszcze po głowie YZ 250 alu, ale serce mówi Honda :D
Robimy offa ale YZ też jest dobry sprzęt choć ciut mniej agresywny niż CRF, a wracając do tego ogłoszenia to moim zdaniem to jest dobra oferta
Tralalala motocykl do wzięcia razem z brembo w promocji.
CRF250X na akrapach już w polsce ;)
up
.
.
.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam CRF450 Supermoto zarejestrowana
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 66 zapytań