Temat: Spredam Supermoto XTX 660 Yamaha r 2005
Witam forumowiczów,
przyszedł czas by zmienić sprzęt na coś większego. Mam okazję kupić Yamahę BT1100 w związku z czym wystawiam moją XtX supermoto na sprzedaż. Jeśli kupno Bt nie dojdzie do skutku motor zostawiam.
Krótka historia motocykla:)
Rocznik 2005r.
Motocykl mający 3 właścicieli w Polsce, wszyscy z woj opolskiego- motor wędrował z Opola do Koźla i do mnie do Krapkowic - po 25 km od każdego
Motocykl wyrobiony z dodatkami, o dobrej prezencji:)
W zeszłym roku wymieniony napęd i tylna opona. Założone handbary (poprzecierane z crossa) i oryginalna osłona silnika. Założone crashpady na przód ( na tył tez mam ale jeszcze się za to nie zabrałem, dodam przed sprzedażą)
W motocyklu działa każdy element, nie ma żadnej usterki, motor po wymianie czujnika przepustnicy w ramach akcji serwisowej.
W marcu wymieniłem olej Motul i filtry, dokupiłem osłonę łańcucha w serwisie Yamahy.
Przebieg to 28200 km i rośnie.
3 kluczyki oryginalne- 2 czarne + czerwony z mapą zapłonu.
W motorze pomalowałem nóżki kierowcy i pasażera bo łapał je "rudy".
Zregenerowane gumy zabieraka, łańcuch w bardzo dobrym stanie- smarowany smarem natryskowym Wurth
Plastiki w idealnym stanie, na przednim błotniku jest minimalne muśnięcie i zarysowana stopka hamulca tylnego.
Ograniczniki skrętu niewybite- motocykl bezwypadkowy.
Biegi wchodzą gładko i motocykl realnie jest w stanie spalić 3,9 L/100km.
Klocki niedawno wymieniane, zarówno przód i tył.
Felgi proste, bez bicia, nieporysowane.
Oryginalne elastyczne kierunkowskazy .
Silnik chodzi równo, nie dymi i ładnie wkręca się na obroty.
Jednym słowem motor bez wkładu finansowego.
Jestem świadom co sprzedaje i zapewniam potencjalnego nabywcę że będzie sie cieszył motorem długie lata. Ofertę wystawiam na razie na forum, aby dać możliwosc kupna sprawdzonego sprzętu.
Sam bym chciał znaleźć tak wyrobiony egzemplarz.
cena forumowa 10 000zł
dla forumowiczów w tej cenie dodaje dodatkowe kominy - oryginalne wybebeszone przeloty- włączają sie alarmy jak strzela z komina:) oraz instrukcje obsługi i serwisówkę.
Przegląd i OC ważne do maja 2015r.
tel 5109cztery304jeden
Motor do obejrzenia w Krapkowicach, woj. opolskie 25 KM od Opola Trasa autostrada A4 Kraków-Katowice-Wrocław
kilka fotek sprzetu, wiecej prześle na maila.
[url=http://naforum.zapodaj.net/f16a6ecfe42f.jpg.html][/url]
[url=http://naforum.zapodaj.net/ac9dd9e0d9b2.jpg.html][/url]