1 Ostatnio edytowany przez vilhelm (2014-08-10 01:03:44)

Temat: laga,rura

Jak w temacie.Panowie potrzebuję rurę lag może być prawa lub lewa,bo dowiedziałem się że uchwyty ośki można pozamieniać lub lagę WP 43 supermoto.Mam wżery po rdzy na skraju pracy uszczelniaczy a z kasą krucho,żeby kupić kompletne.A może ktoś wie czy takie rzeczy ktoś naprawia?

2

Odp: laga,rura

Nie mam do sprzedania lagi, ale mialem taki sam problem z wżerami na lagach. Postanowiłem "odnowic". Najpierw trzeba zeszlifowac starą powierzchnie(120zl), później nałożyc chrom techniczy (360)(po nałożeniu jest chropowaty) kolejne szlifowanie-polerowanie (120) i gotowe. oczywiscie lagi musza byc proste. Jezeli robisz każda usługe w innym zakladzie muszisz pamietac o wymiarach poczatkowych, po szlifowaniu, kolejnie musisz podac ile ma ci nałozych chromu z marginesem aby było z czego zeszlifowac i spolerowac na gładko. taka historia.

https://vimeo.com/128136519

3 Ostatnio edytowany przez vilhelm (2014-08-10 01:06:15)

Odp: laga,rura

Wychodzi sporo jak za naprawę jednej rury.Zaczekam może ktoś będzie miał na sprzedaż taką sztukę a jeśli nie to kupię komplet.....Ale gdzieś kiedyś natknąłem się w necie na kogoś kto dorabia rury lag i teraz wyparowało .Dzięki za odpowiedz.