Temat: Kupię EXC, CRF
Poszukuję w wersji enduro KTM EXC 525, 450 lub Hondę CRF 450 zarejestrowaną w cenie do 13 k. Info na PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię EXC, CRF
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuję w wersji enduro KTM EXC 525, 450 lub Hondę CRF 450 zarejestrowaną w cenie do 13 k. Info na PW
patrz giełde jest tam crf matyska
Ja mam zarejestrowaną w tej cenie. W razie tutaj info: [url]http://forum.supermoto.pl/topic29384-sprzedam-crf450-supermoto-zarejestrowana.html[/url]
Widziałem
Interesuje mnie na razie wersja enduro. Na sm przyjdzie pora jak mi się SV-ka znudzi. 13 k chcę maksymalnie wydać tak aby mieć moto przygotowane w teren bo się jesień zbliża no i łagodna zima i wiosna.
Mam w tej cenie też HM CRF250 enduro z dokumentami na dwóch akrapach. Jeszcze nie wystawiałem bo wczoraj przywiozłem ją dopiero z Włoch. Sugeruję rozpatrzenie 250-tki, wczoraj nią chwilę pojeździłem i kolana mam miękkie ;)
Samson czas wybrac sie do lekarza :)) zdrowie ci cos nawala od tych motocykli jak nie kolana to cos z torba.
Maniek wpadaj przejedziesz się. Rwie mała jak trzeba ;)
Może chcesz cr 250 hm z papierami?
tylko pojemność pow. 400
Samson czas wybrac sie do lekarza :)) zdrowie ci cos nawala od tych motocykli jak nie kolana to cos z torba.
Maniek przecież samson już odpuścił jazdę ;-)
Maniek wpadaj przejedziesz się. Rwie mała jak trzeba ;)
jeszcze rwa kulszowa,
hermes ty od moich kul się odczep ;)
hermes ty od moich kul się odczep ;)
teraz to się odczep, ale gumki to wiesz gdzie znaleść :-) no nic będę w różowych więc może przyjedziesz ;) polatać za mną...
O w mordę zniszczyłeś mnie :) Ucałowania i w kontakcie ;)
O w mordę zniszczyłeś mnie :) Ucałowania i w kontakcie ;)
Ja ciebie też i zacznij sprowadzać coś z guzikiem
Mam Berga z guzikiem a na razie wycofuję się ze sprowadzania kolejnych motocykli. Utopiłem już wiadra euro i starczy.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię EXC, CRF
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 68 zapytań