1

Temat: Kamerka sj4000

Siemka,zastanawiam się nad kupnem kamerki sj4000 dokładnie takiej :
[url]http://allegro.pl/kamerka-sj4000-menu-pl-2-baterie-dodatki-24mc-g-i4469827064.html[/url]
i chciałbym się spytać czy warto,może ktoś ją miał lub ma i mógłby coś powiedzieć. Z tego co czytałem to opinie ma bardzo dobre,porównują ją do gopro hero 3 , jak za takie pieniądze myślę że jest to dość ciekawa propozycja jednak wolałbym zasięgnąć jeszcze czyjejś opinii.
Z góry dzięki

2

Odp: Kamerka sj4000

3...2...1... temacie znikaj, kolego użyj opcji szukaj , ta kamera była już opisywana w wielu tematach dotyczących kamer, kolejny jest niepotrzebny

3 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2014-08-04 19:38:15)

Odezwij sie do Łaty bo chyba ją posiada

Sherco st300  Cabestany Replica

4

o kamerce wiecej przeczytasz w temacie ' co kupic, go pro ' powiem tak; za te pieniadze ( jak dalem okolo 300 PLN ) spoko, nie jest najgorzej, jestem amatorem, wiecej mi nie potrzeba, film da sie ogladac, full hd jest, bateria trzyma jakies 70-90 min, mocowań sporo, wykonanie chińskie ale chyba jestes tego świadomy,
Ciekawostki;
kamera jest na płycie NOVATECA
nie sa z nią kompatybilne karty kingstona ( szczególnie 32 GB )
co chwile wychodza nowe update'y
moja kamera uległa 'kontuzji' ;D ; po okolo miesiacu cieszenia sie sprzetem zaczela wariowac; podczas krecenia zatrzymywala sie w na 1 klatce i tak stala, zamarznięta, nie dalo sie nic zrobic, tylko wyjac baterie, zmiany karty i updatey nei pomogły, czekam na nową sztuke, ahhh :) powinna byc jeszcze na tych wakacjach ! :D
polecam.

Pozdro 400
haters know what to do..