1

Temat: Nie co kupić a gdzie kupić :D

Panowie szybka piłka ( mam nadzieje że równie szybko nie dostane zjebki od Admina :D ) czy możecie podać nazwy sklepów, ewentualnie ulice gdzie w Poznaniu warto robić zakupy na moto? Chodzi mi po prostu o sklepy dla motocyklistów gdzie maja dość duży wybór ciuchów, kasków itp...  Jutro się wybieram po jakieś łaszki do siebie i swojej dziewczyny i nie bardzo wiem gdzie warto się kręcić a gdzie zmarnować czas.

2

Odp: Nie co kupić a gdzie kupić :D

Zobacz na Polnej w Motocyklonie u mcienkiego z forum, ale najlepiej określ się czego mniej więcej szukasz. Zerknij też u młody-sbt w Moto 44.
Zobacz PW

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Jak chcesz się ubrać to musisz objechać wszystkie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Interesuja mnie glownie kaski rekawice butki i kombinezony na streeta dla mojej dziewczyny i dla mnie, ja na supermoto raczej musze tylko poszukac innych butow. Poleccie cos chlopaki bo nie bede mial tyle czasu zeby wszystko objkechac bo kolo 16 dopiero bede w poznaniu. Ceny sa nieisttone bo glownie interesuje mnie cos do przymierzenia kupic mozna zawsze gdzie indziej.

5

Z takim podejsciem to nawet nie wkurwiej sprzedawcow. Ludzie robia sobie ze sklepow przymierzalnie a pozniej kupuja w necie! To jest lekko nie fair i marnowanie czasu sprzedawcy! Osobiscie takim pseudo kupujacym bym powiedzial spierdalaj!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

6 Ostatnio edytowany przez Wajser (2014-07-24 13:47:25)

Może źle sie wyraziłem nie jade tylko poprzymierzać... Jade z zamiarem kupna. a druga sprawa nigdy nie chodze za sp[rzedawca i nie jazgam " panie a masz to a moze to, a moze inny kolor". Nie traktuje nigdy sklepu jako przymierzalni bo wiem ze to wkurwia sprzedawcow bo sam pracowalem w tej branzy...

7

Po to są sklepy żeby móc przymierzyć ciuchy, porównać różnych producentów itd.
Podejście sprzedawcy to jest jedna z ważniejszych rzeczy, jak jest gburem, to nie ma co się dziwić, że klient wychodzi bez zakupów.

Jak nie masz ciśnienia to 01.08 się otwiera u was filia: [url]https://www.facebook.com/events/556100601179680/[/url] jak nie znajdziesz na miejscu odpowiedniego modelu i/lub rozmiaru to w 24h go ściągną ;)

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

8

Dzieki, byłem w rapidzie , przymierzyłem, kupiłem. TGemat moze zostac bo przyda się nie tylko mi, możecie dalej sie dzielic swoimi spostrzezeniami. Dziekuje mankowi za wniesienie kompletnie niczego do teamtu... mam nadzieje ze nie tak nabil pozostale 2019 postow.

9

Dzięki że mogliśmy pomóc!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

a ten 4ride to zamiast motorismo ?

CBR 600RR'08 -> KTM 1190 RC8'10 -> KTM 690 SMC-R'15 -> ... ?