1

Temat: następca bandziora

witam
zaczynam się rozglądać z kolejna maszyna, ale nie bardzo wiem czego szukać.
czego oczekuje od następnej maszyny:
taniego i względnie prostego serwisu, niezawodności -  motocykl do jazdy codziennej, na miasto i lekki teren.
moje typy: xt 660, fmx i dr-z,

nie dawno wyparzyłem na forum, ze w mojej okolicy jest taki ktm:
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-lc4-625sc-super-comp-okazja-2002-2003-zamienie-CID5-ID6xyUw.html#23662a9a93[/url]
jak ta oferta ma się do moich założeń i czy jako początkujący na SM dam sobie rade.

wiem, ze motam się jak dziecko we mgle, ale liczę na Wasza pomoc

dzięki Michał

2

Odp: następca bandziora

takich tematów jak Twój jest przynajmniej 10 na forum   ja polecam 640 lub 625 albo jak chcesz troszke wiecej mocy i troszke wiecej serwisu to 660

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

3

czytałem te tematy, ale nie znalazłem nic dla siebie.
możesz napisać coś więcej w temacie 625? jestem zielony w temacie SM, wiec każda podpowiedz jest dla mnie cenna.

4

W 660 nie ma większeg serwisu niż w innych lc4.

5

coś ktoś coś??

6

Ale co chcesz więcej wiedzieć w temacie 625, niż wszystko co jest napisane w innych tematach na forum ?
625 dobry sprzęt i tyle.
Sprecyzuj pytanie to pewnie uzyskasz interesującą Cię odp ...

KTM 625 SMC

7

bierz od Wujka SMRa, dam Ci rabat, za 18 000 pójdzie od ręki.

400 exc :(

8 Ostatnio edytowany przez grand (2014-07-29 15:39:05)

RADIZZLE napisał/a:

Ale co chcesz więcej wiedzieć w temacie 625, niż wszystko co jest napisane w innych tematach na forum ?
625 dobry sprzęt i tyle.
Sprecyzuj pytanie to pewnie uzyskasz interesującą Cię odp ...

ok
zacznijmy od tego,
trzy motocykle o których pisałem, ich wady i zalety w odniesieni np. do katow. czytałem już kilka artykułów ale zależny mi na opinii użytkowników

co do samych katow, czy 625 będzie dobry na początek, możne jest jakaś alternatywa?

na co zwracać uwagę przy oglądania SM? zapewne stale punkty takie jak: wycieki z silnika, rama i zawieszenie. jednak każda maszyna i jej użytkowanie się rożni.

i chyba pytanie zasadnicze jakie SM do jazdy na  co dzień?które SM się do tego nadaje?

pewnie te pytania już padały ale bądźcie wyrozumiali - ja dopiero będę zaczynał przygodę z SM

Greg napisał/a:

bierz od Wujka SMRa, dam Ci rabat, za 18 000 pójdzie od ręki.

:) nie przewiduje takiego budżetu:) bardziej coś około 10k
dzięki pozdrawiam

9

up!