1 Ostatnio edytowany przez klos242 (2014-07-22 22:41:47)

Temat: Akumulator Litowo-Jonowy Ktm i inne

Sprzedam akumulator Litowo Jonowy JMT (ta mocniejsza wersja)pasuje do wszystkich KTM Exc/Sx/Smr do najnowszych też(małe rozmiary), bardzo lekki (waży tyle co papierowe pudełko po aku), niesamowicie wydajny, błyskawicznie się ładuje - odpali nawet bardzo sprężone moto, przebieg ok 1 mth, cena 180zł. Mam dwa ten mi niepotrzebny - polecam.

2

Odp: Akumulator Litowo-Jonowy Ktm i inne

Podał model tego aku.
Bo samo sprzedam mały akumulator nic nikomu nie mówi.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

Jmt robi do małych Ktm tylko dwa rodzaje takich aku, na pewno pasuje, ale jak to komuś pomoże HJTZ5S-FP-SWI 12v/24Wh

4

o kurwix, dawaj mnie tu jego, u mnie jest problem taki,że zwykły mały tak ma ciężko żeby obrócić porządnie, że zaraz pada. Będzie to chodziło jak należy ?

400 exc :(

5

Zresztą masz pw.

6

kupiłem jakiś żelowy jmt, jak go ładuje, to grzeje się w kurwe, 5 razy odpali z guzika i potem pada. Ma dwa miesiące ... Ten mnie troche potratuje ?

7

Greg napisał/a:

kupiłem jakiś żelowy jmt, jak go ładuje, to grzeje się w kurwe, 5 razy odpali z guzika i potem pada. Ma dwa miesiące ... Ten mnie troche potratuje ?

A ładujesz prostownikiem do aku żelowych czy zwykłym transformatorowym?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

Zwykłym Stary :D

9

No to masz odpowiedź dlaczego się grzeje i psuje. Bo go ładujesz za dużym prądem.
Ogólnie te jmt żelowe często padają. Jak kupiłeś w larssonie to nie będziesz miał problemu z wymianą na nowy.
Stary wezmą, wyślą do serwisu i dostaniesz za jakiś czas nowy.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

10

taki mikroprocesorowy musi być do żelowego nie ?

11

tak

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD