Temat: Katowice, Lancia Kappa
Może znajdzie się dobry człowiek który zrobi wstępne oględziny żebym wiedział czy warto jechać.
[url]http://otomoto.pl/lancia-kappa-coupe-C33342084.html[/url]
Odwdzieczę się alkoholem albo benzyną
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Katowice, Lancia Kappa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może znajdzie się dobry człowiek który zrobi wstępne oględziny żebym wiedział czy warto jechać.
[url]http://otomoto.pl/lancia-kappa-coupe-C33342084.html[/url]
Odwdzieczę się alkoholem albo benzyną
OMG, nie ma nic ciekawszego za 10 koła? Nie obraź sie ale to jest obraz nędzy i rozpaczy.
brzydkie na maxa
ale w końcu to auto dygnitarzy:D
Odrazu przygotuj drugą dychę na ogarnięcie silnika, v6 umieszczone poprzecznie w takich "klasykach" to cud miód malina i orzeszki.
Nie chodzi o 10koła, zaproponuj coś ciekawego, chyba że masz pod ręką camry solarę 1 albo Legenda coupe też z lat 90, druga dycha na ogarnięcie to też nie jest czarny scenariusz :-)
To celuj lepiej juz w takiego legenda bo do tej lanci władujesz kupę kasy a koniec końców odsprzedaż to po cenie złomu. A jak chcesz inwestować w youngtimera to od siebie polecam E30 325 w coupe tylko ze znalezienie zdrowej sztuki graniczy z cudem ale da sie.
Rozglądam sie głównie za legendą i solarą a Bmw mi się nie podoba i źle kojarzy
Tak czulem ze materka to czlowiek z rzadu, widac jakie auta wybiera. W tej cenie mam dla ciebie a4 kombi 99 benzyna 1.8 t z gazem w aftomacie
Corrado VR6, Polo G40, E30 german style, CRX/del sol, Legend tez ok ale francuzy i włoszki sobie podaruj,lub zbieraj na Camaro II gen,el camino ;) kiedyś mam nadzieje ze w mym garażu pojawi sie II gen
To nie lepiej kupić drugiego supermociaka?
Hermes, jakby nie ta surowizna audi to może bym się skusił.
Jaras to co wymieniłeś to małe auta a amerykany na razie mnie nie interesują.
Galaarin chyba trzeciego :-)
Hermes, jakby nie ta surowizna audi to może bym się skusił.
Jaras to co wymieniłeś to małe auta a amerykany na razie mnie nie interesują.
Galaarin chyba trzeciego :-)
Podeślę ci fotki
Podeślę ci fotki
OK
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Katowice, Lancia Kappa
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 81 zapytań