Temat: Siem!
Witam wszystkich jeźców. Od 13 roku życia codziennie prosiłem rodziców o motor. W końcu się zgodzili ale ich wybór był dziwny bo postanowili mi kupić naszego polskiego "Romcia" a dokładnie to Ogara 200. Z początku byłem zawiedziony ale po czasie pokochałem go chociarz dość często "chodziłem z nim za rączkę"(pchałem). Razem z kumplem jeżdiliśmy Romciami po lasach i polach ale staruszek miał nie wiele mocy. Zapragnąłem crossa, chińskiego crossa bo kumpel takiego miał i dość nieżle zapie..... Ale cross czy nawet dobry ścigacz jakoś nie wypełniały moich uczuć to jednośladów. Aż kiedyś zobaczyłem w necie SUPERMOTO i wtedy uśmiech od ucha do ucha. Ach te nieprzespane noce przez marzenia o SM. Ale dlaczego SM bo:
-wszyscy posiadacze SM trzymają się razem
-SM jest żadko spotykane i dlatego wyjątkowe
-kocham stunt
-jest to połączenie kochanego enduro ze ścigaczem
-no i w mojej 3 tyś. mieścinie nie ma supermoto a ja bym był pierwszym posiadaczem
-i może uda się "zarazić" kumpli
No i teraz poważnie się zastanawiam nad kupnem może DT 125 SM lub czegoś innego chociaż jeszcze niecały rok do prawka A1 . I tak się kończy moja historia może kiedyś poznam ten "smak" Supermoto.
Hej chcesz mi pomóc i zdobyć fajne nagrody? Wejdź tu: http://www.takeagift.pl/polecam:458653 zarejstruj się, wypełnij ankietę na start i zdobywaj laptopy, pendrivy, konsole.