1

Temat: Sj4000 naprawa serwis

Kupiłem kamerke sj4000 i wszystko było ok . Nagle wyswietlacz zaczał przerywać wieć myslac ze naprawie zrobiłem tak, że wyswietlacz wgl nie chodzi ..
Teraz mam do was pytanie . Znacie gdzieś ( W POLSCE ) jakiś serwis który mi to naprawi ( wymieni wyswietlacz,bo reszta chodzi) ?
Na gwarancji mi tego raczej nie przyjma, a zreszta wysyłki do producenta wyjda pewnie ponad 100 zł.
Potrzebuje wyswietlacz, który bym sam sobie wymienił, ewentualnie serwis który mi to zrobi( ale nie taki który tez wysyła do producenta )
Innym wyjsciem bylo znalezienie rozwalonej kamerki na sprzedaż, ale to raczej sie nie uda .. a czekać nie chce .

SM! <3

2

Odp: Sj4000 naprawa serwis

a Wujek mówił: kup go pro ...

400 exc :(

3

Krótko mówiąc, dupa. A co zepsułeś, ten zatrzask co w niego taśme się wkłada?

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

4

Wybierałem miedzy gp3+ a sj400 wiec 1400, a 400 zł :)
Zepsułem sam wyswietlacz reszta jest ok

SM! <3

5

No faktycznie 3+ na porównanie do tego chińczyka w chuuuuj jak z cebulandii do anglii... Pic na wode, za 400 zł już dorwiesz gopro1 i nie masz stresu, bo ta kamera jest pancerna

READY TO >> TERROR

6

pomaluj na srebrno i bedzie gopro :D

wyswietlacze sie raczej nie psuja....
tasemke da sie wymienic chociaz moim zdaniem to wina plyty glownej - cos pewnie nie laczy.
Tasemki pekaja, lub sie odklejaja ale to z czasem a kamerka jest nowa.

wstaw fotki

7

Wiec tak . Wszystko chodzilo pewnego dnia wyswietlacz zacząl sie sciemniac . raz bylo ok raz ciemno . wiec rozebrałem wyciagnalem wlozylem tasiemke przez pewien czas bylo ok .
Potem bylo tak ze wyswietlacz albo chodzil, albo wgl nie . Rozebrałem i tak docisnalem ze wyswietlacz pekł ( peknięcie to nie pajączek tylko od gory do dolu jedna kreska) .
Kamerka robi zdj i nagrywa tak jak powinna, tylko jedynie wyswietlacz teraz nie chodzi .

SM! <3

8

Olaff napisał/a:

No faktycznie 3+ na porównanie do tego chińczyka w chuuuuj jak z cebulandii do anglii... Pic na wode, za 400 zł już dorwiesz gopro1 i nie masz stresu, bo ta kamera jest pancerna

Nie widziałeś filmików z sj4000 ?? Jak nie to nie komentuj. Ja nie widzę różnicy miedzy gopro 3+ black a SJ4000. Obiektyw zerżnięty właśnie z GP3+black. Bez wyświetlacza da się normalnie żyć. Zapewne nie kupisz już takiego wyświetlacza ;) Trzeba było nie ruszać i dać komuś ogarniętemu w tym temacie :)

9

Widziałem i co dalej? :)

READY TO >> TERROR

10

Kup nową sj, starą będziesz miał na części ;)

Jeździj bez wyświetlacza. Go pro nie miało, sony nie miało, contour nie miał i wszyscy byli zadowoleni. Bateria będzie dłużej trzymać, nie będziesz się bawić niepotrzebnymi ustawieniami, ekraniku przy glebie nie rozje...sz (bo już jest rozje..y). Panie, ja tu widzę same plusy.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

11

tak tylko przez wyswietlacz zmieniam sb ustawienia :D
Dobra chłopaki bez spamu.. Kupiłem trudno, oprócz ekranu jestem bardzo zadwolony za taka cene
jak ktoś wie gdzie dostane ten wyswietlacz lub jaki serwis lub kto mi to zrobi/załatwi to będe wdzieczny

SM! <3

12

ta, pomiędzy gp3+ a sj 4000 nie ma różnicy!!

Polaki biedaki cebulaki :O

Terror Kitty Crew
500->650->600->1000->625->450->125->1200