Odp: GoPro
Ma ktoś może do pogonienia te cudo ?
Kombinowałem nad nowym mocowaniem, ale pękło mi w pół i z tego co wiem nie da sie tego nigdzie kupić, bo to takie ori dodatkowe mocowanie, które są w gopro jako podstawka pod kamere.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kombinowałem nad nowym mocowaniem, ale pękło mi w pół i z tego co wiem nie da sie tego nigdzie kupić, bo to takie ori dodatkowe mocowanie, które są w gopro jako podstawka pod kamere.
Pojadę trochę z OT...
Wiem, że gdzieś było na ten temat ale nie mogę znaleźć (może chujowo szukam...)
"Poci" mi się GoPro, obiawia się to delikatną mgiełką, jakieś rady?
Niektórzy wkładają ściereczki pochłaniające wilgoć. Albo te kulki np z nowych butów xD
Możesz napisać dokładnie o który element chodzi?
Niektórzy wkładają ściereczki pochłaniające wilgoć.
prosz... [url]http://eltec.pl/search/anti+fog/Wkladki-pochlaniajace-wilgoc-ANTI-FOG-ANTIFOG-do-kamer-sportowych-6-sztuk.html[/url]
Pojadę trochę z OT...
Jak nie będziesz jej nigdzie topił ani wodował to załóż plecy obudowy z otworami.
Chodzilo mi o ta czarna podstawke, ale juz to ogarnalem z allegro
Kula napisał/a:Pojadę trochę z OT...
Jak nie będziesz jej nigdzie topił ani wodował to załóż plecy obudowy z otworami.
też się poci, spróbuję włożyć jakaś szmatkę ;)
Dzięki za radę ;)
Kula wklep w yt 'anti fog inserts'
dzięki ;)
Jakby sie ktoś zastanawiał nad nowym Suction Cup trzeciej generacji to brać w ciemno. Duży plus, ze można montować kamere zaraz przy przyssawce bez tego ramienia. No i sama przyssawka.. zasysa jak w próżni :D Ponoć do 230km/h wytrzymuje, później na własną ręke testy :D
Panowie uwazac przy dokrecaniu przegubów, za mocno swoj skrecilem, plastik sie nadwyrezył chyba i po skoku do wody z gopro na teleskopie zostal sam teleskop..
Panowie uwazac przy dokrecaniu przegubów, za mocno swoj skrecilem, plastik sie nadwyrezył chyba i po skoku do wody z gopro na teleskopie zostal sam teleskop..
A kamera podzieliła los tytanica, czy odzsyskałeś?
Po 15 minutach znaleziona. Kupilem juz gabke ale po dwoch dniach na wodzie widze ze odkleja sie od plastra, do klapki trzyma sie plaster idealnie ale do gabki juz nie, jakies patenty? Sprawdzony klej moze? Dodam że gąbka ori wiec plaster 3m a lipa taka.
Trytytka :D
Strony Poprzednia 1 … 65 66 67 68 69 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 71 zapytań