1

Temat: Zestaw hamulcowy przód do wr/yzf

jak w temacie interesuje mnie tarcza + adpater w dobrych pieniądzach, nawet  zestaw oversize 270 mi styknie ale najlepiej coś koło 310/320. pozdrawiam

do wr/yzf 426 ale podpasuje też prawdopodobnie od 400 i 450 i drz 400.

2

Odp: Zestaw hamulcowy przód do wr/yzf

Jaki rozstaw śrub zacisku?

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

3

_Radzio_ napisał/a:

jak w temacie interesuje mnie tarcza + adpater w dobrych pieniądzach, nawet  zestaw oversize 270 mi styknie ale najlepiej coś koło 310/320. pozdrawiam

do wr/yzf 426 ale podpasuje też prawdopodobnie od 400 i 450 i drz 400.

mam oversiz'a najlepszej klasy WRP wraz z adapterem. Całość w stanie idealnym.

..?..
YZ 125

4

divus podaj cenę proszę, samson do jutra pomierze a co byś miał do zaoferowania i w jakiej cenie? .  pozdrawiam

5

Mam zestaw Brembo pompa 16x18 + zacisk 4 tłoczkowy + tarcza. Całość pasująca do Hondy po 2004 roku ale chyba do Yamahy też pasuje (poza tarczą).

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

6

_Radzio_ napisał/a:

divus podaj cenę proszę, samson do jutra pomierze a co byś miał do zaoferowania i w jakiej cenie? .  pozdrawiam

Razem z adapterem 699 zł. Nowy zestaw kosztuje 1200.

..?..
YZ 125

7

samson aż taki wypasiony zestaw mi nie potrzebny pozatym tarcza to główne kryterium póki co, divus podeślij jakieś fotki jak możesz i pomierz to co najważniejsze rozstawy itp sprawdze też u siebie.

8

_Radzio_ napisał/a:

samson aż taki wypasiony zestaw mi nie potrzebny pozatym tarcza to główne kryterium póki co, divus podeślij jakieś fotki jak możesz i pomierz to co najważniejsze rozstawy itp sprawdze też u siebie.

Tarcza była założona w WR 450 z 2003. Jeśli się nie mylę rozstaw śrub jest taki sam w 400 i 426.

http://p1.bikepics.com/2013/11/04/bikepics-2612922-800.jpg

..?..
YZ 125

9

divus napisał/a:
_Radzio_ napisał/a:

Tarcza była założona w WR 450 z 2003. Jeśli się nie mylę rozstaw śrub jest taki sam w 400 i 426.

http://p1.bikepics.com/2013/11/04/bikepics-2612922-800.jpg

jeśli się zdecydujesz dorzucam sportowe klocki, tak samo jak reszta mają przelatane max 70 km.

..?..
YZ 125

10

znalazłem dane katalogowe z wymiarami pomierzę sobie i do jutra rano dam znać co i jak

11

ok niby by pasowało, możemy się dogadać ale cene musisz trochę zbić, aha i wrazie czego preferuje tylko wysyłke pobraniową.

12

_Radzio_ napisał/a:

ok niby by pasowało, możemy się dogadać ale cene musisz trochę zbić, aha i wrazie czego preferuje tylko wysyłke pobraniową.

Bez klocków mogę zaoferować 50 zł. taniej.

..?..
YZ 125

13

okej adres do wysyłki na pw ci podam. dasz rade jutro albo dziś wysłać? ;p pozdro

14

do zamknięcia!