Odp: Runda w koszalinie "amator"
Ale jakie emocje były :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Runda w koszalinie "amator"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale jakie emocje były :)
Na bamk by byly lepsze jak na starcie byloby wiecej osob. Mimo wszystko rywalizacji nie brakowało :-D
Niwy, Punk Wy jutro na starcie mam rozumieć:)
Na brudasach mnie chyba nie wpuszczą niestety :)
Z którym z Was zdawałem egzamin dzisiaj? :)
Ja latam z kamerą i coś kręce :)
Z którym z Was zdawałem egzamin dzisiaj? :)
Z kusloncu.
Szkoda, że pojechałeś puchar u nas miałbyś walkę i wyrównany poziom ;)
Byłem jako kibic dzisiaj i jestem pod wrażeniem Mallly ! W kwalifikacjach szło dosyć średnio, za to w wyścigu super pojechałeś ! Szkoda tylko, że trzy osoby startowały, bo jednak mało rywalizacji ...
Dzięki :) Poprawiłem czas z kwalifikacji o 5s i miałem najszybszy ogólny czas okrążenia :D
Pozbieranie się po ostatniej glebie zajęło mi 25s + pół okrążenia na lajcie, dopóki nie zobaczyłem, że brat leży i będzie odpalał z kopniaka :)
jaka jest różnica w starcie amator i puchar ? Chodzi mi o modyfikacje motocykla :-)
jaka jest różnica w starcie amator i puchar ? Chodzi mi o modyfikacje motocykla :-)
pooglądaj foty i filmiki z rund, które już się odbyły:)
Jeżeli chodzi o modyfikacje to amatorzy muszą mieć opony z DOT-em
Mally jutro najwyzszym podium ???
Nie. Kolega kusloncu będzie pierwszy, bo widziałem łzy w jego oczach jak go wyprzedziłem i radość w jego czach jak specjalnie się wywróciłem, żeby już nie płakał ;) Mój brat będzie drugi (niech ma coś na stare lata ;) ) a ja postaram się dojechać 3ci :)
Jeżeli chodzi o modyfikacje to amatorzy muszą mieć opony z DOT-em
W pucharze tez mozna z dotem - przygotowanie moto jest takie samo. Trzymam kciuki za jutro
subek napisał/a:Z którym z Was zdawałem egzamin dzisiaj? :)
Z kusloncu.
Szkoda, że pojechałeś puchar u nas miałbyś walkę i wyrównany poziom ;)
Myślę, że nawet klasa amator nie zamaskowalaby moich braków w kondycji :) Na dzisiaj mój cel to ukończyć jeden pełen wyścig :) Później już trening do następnej rundy żeby wstydu nie robić hehe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Runda w koszalinie "amator"
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 78 zapytań