1

Temat: Cześć Wam!

Nazywam się Radek, mieszkam we Wrocku i jeżdżę na Hondzie Hornet 600. A właściwie, to teraz nie jeżdżę, bo 2 tygodnie temu miałem wypadek (typowa sytuacja, lewoskręt + kobieta). Moto stoi i czeka na rzeczoznawcę, a ja myślę o innym sprzęcie, czymś bardziej nadającym się do poświrowania po mieście ;) Na razie w głowie mam dwie maszyny, Kata LC4 640 i Huśkę 610. Czytam o nich i czytam i nie mogę się zdecydować, ale to już rozmowa na kiedy indziej ;) Do SuoerMoto skłania mnie przede wszystkim zamiłowanie do przyspieszenia i Wasz widok jak gumujecie :D Na tor też pewnie wpadnę nie jeden raz. Trochę martwi mnie serwis i awaryjność tych motocykli (przy moto lubię grzebać, ale silnika nigdy w środku nawet nie widziałem...), dlatego celuję w nieco bardziej oswojone maszyny, niż radykalne sporty, żeby mieć względny spokój w głowie, że maszyna nie zawiedzie mnie o 7 rano, gdy będę zbierał się do roboty ;)
PS. Dzisiaj kolo 8 rano widziałem na ulicy Śrubowej we Wrocławiu pięknego Kata właśnie, pozdrawiam właściciela!

2

Odp: Cześć Wam!

Witaj ! :)
Dobry troll z tym nickiem przez chwile miałem rozkmine czy dobrze przeczytałem przez kogo napisany temat :D

3

Odp: Cześć Wam!

siema :)

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'