1

Temat: Buty enduromania wrocław

Witojcie ;) panowiem noszę się z zakupem butów w oko wpadły mi dwa modele [url]http://allegro.pl/wyprzedaz-buty-fly-maverik-12-rewelacja-wroclaw-i4360799277.html[/url] i  [url]http://allegro.pl/buty-rino-eco-black-cross-enduro-atv-44-wroclaw-i4393552466.html[/url] zna ktoś ma ktoś? Albo coś może polecicie w podobnych kosztach?

2

Odp: Buty enduromania wrocław

Ale te pierwsze są na quady, pomijając fakt, że nie są one najlepsze nawet modele na motocykle.
Szukaj w sprawdzonych używkach, lekko drapnięte ale z pewnością lepsze niż nowe tych firm.

3

to syf w ch*j, kup lekko używane alpiny za 5 stówek.

400 exc :(

4

W tych pierwszy naczytałem się, że klamry i zaciski lecą od walnięcia kamyczkiem wiec byś musiał mieć przy sobie dużo sznurka żeby podwiązywać :-D

5

[url]http://allegro.pl/alpinestars-tech7-buty-cross-enduro-rozm-11-45-5-i4409371399.html[/url]

gosciu za 500 odda. Bardzo fajne i wygodne buty, mam identyczne, wcześniej miałem tech8 i tech10. Te wypadają najlepiej z tej całej trójcy :)

6

Te FLY po pierwszym wodowaniu zrobią sie jak kapcie i jedyne co bedziesz mógł w nich robić to oglądać TV z nogami na stole :D
Kup te co Greg wrzucił.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

7

No peneralnie to nie jestem zwolennikiem kupowania przez neta ani uzywek wiec cos mozecie polecic nowego? Albo jakis sklep we wrocku?

8

to dużo tracisz jak nie jesteś zwolennikiem takiego kupowania :v

9

Wiesz pare razy nadzialem sie na buty kupowane w necie. Wole przymierzyc i sprawdzic jak lezy

10

Przecież możesz się dogadać ze sprzedającym, że jak nie będą pasowały, to odeślesz. Zresztą ch*j, kup fly'e i ciesz się :D

11

Pojedź do sklepu stacjonarnego, zmierz różne firmy i modele i szukaj później na necie, nawet na nowych może być sporo różnicy

12

Co wy pierdolicie :) mam te fleje i są OK,nic nie pęka,fakt wodę puszczają :) Jak sie zjebią(a nie chcą)to kupie Gearne

Sherco st300  Cabestany Replica

13

A długo już je masz ?

KTM EXC 450
       SXF 250

14

2 lata juz maja,ale nie tyram w nich codzień. Ale jak wyjada to łatwo nie mają ;) Jedyna wada to na początku byly strasznie sztywne no i ze puszczają wodę.Podeszwy podbilem nierdzewka i na asfalcie nic sie nie,sciera

Sherco st300  Cabestany Replica

15

Podobno starsze były jako tako udane, te nowe się rozlatywały w mgnieniu oka.
Ja bym nie kupował butów w tak niskim przedziale cenowym tylko ze względu, że rozmiar może lekko nie pasować w przypadku zamawiania używek z neta.
Kupisz te kapcie, rozlecą ci się w mgnieniu oka i zaraz będziesz szukał nowych. Poczytaj na temat tych butków, bardzo mało kto je poleca, a jak poleca, to pewnie w niedziele do kościoła jeździ w nich.
Tutaj koledzy ci podrzucili zajeb*ste alpiny, które nie są styrane i za świetną kasę. I się założę, że te używane alpiny, przeżyją przynajmniej 8 par nowych mavericków. ;)
Tak więc dobrze się zastanów, jakieś pancerne i znane używki, czy nowe kapcie, bo butem osobiście tego nie nazywam.