Temat: Hero 3 silver+
Siema, pozbyłem się blacka i chętnie przytule coś nowego do potestowania, najchętniej z kartą 32 gb, do 1000 pln
pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Hero 3 silver+
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema, pozbyłem się blacka i chętnie przytule coś nowego do potestowania, najchętniej z kartą 32 gb, do 1000 pln
pozdro
O ile wiem balck jest lepszy. Coś z nim nie tak ? - pytam bo myslałem nad kupnem.
Czy to black czy to black+, co chwile widze tematy na forach tematycznych, że coś się komuś pierdoli i odsyłają na gwarancje. Z moją black się w sumie nic nie działo, oprócz tego, że sie grzała jak dzika i gówniana ori bateria trzymała 50 minut. Nie pakuje sie w black+, bo nie potrzebuje takiego wypasu, a silver+ jest dla mnie wystarczająca i nagrywa chyba nawet lepiej od zwykłej black i jest poprawiona
Swojego drifta mógł bym pchnąć ale nie za 1k ;) a ja chcę sprawdzić 3+B ! ale i tak się chyba wstrzymam i poczekam na hiroł 4
Tylko gopro :)
Ostatnio kupiłem hero 3+ black i szczerze powiedziawszy mocno się zdziwiłem.
U mnie akurat zero problemów z softem.Wgrany teraz najnowszy- 2.00. Bateria trzyma ok 2h na 1080p 60 klatek super view.
W porównaniu do zwykłej black to 3+ jest mega kotem. Bateria 2 razy dłużej wytrzyma no i obraz na super view- poezja...
Ja tam jestem prosty synek i 720p i 120fps mnie zadowala w 100% i lepszy mikrofon wystarczy w poprawionej silverce.
Z tego co wiem to nie ma wersji silwer +
Jedynie black + ;)
Co do baterii w Hero 3 black + to nie narzekam dokupiłem drugą za grosze bo tylko 20 zł i jak się wyczerpię to wymieniam.
A podstawa wystarcza mi na 3 godziny latania a że komuś wytrzymuje godzinę to się nie dziwię jak kamera kręci cały czas czasami nie wiadomo co i po co...
Dla mnie mija się to z celem by używać tej kamery jak rejestrator trasy w samochodzie po to jest ten przycisk on/off do nagrywania .
Wiem że czasami zdarzają się nieprzewidziane akcje i potem mówisz sobie kurcze czemu tego nie nagrałem ...
Ale ta kamera jest stworzona dla sportów ekstremalnych w których notabene cały czas ma być akcja od samego początku do końca !
Z tego co wiem to nie ma wersji silwer +
[url]http://gopro.com/cameras/hd-hero3-silver-edition[/url]
Może szukałeś faktycznie pod frazą silwer i dlatego nic nie znalazłeś? Podobno baterie Newell (czy jakoś tak) mają dobry stosunek jakość/cena i trzymają nawet 30 minut dłużej niż ori bateria
Ogłoszenie nadal aktualne
Hustler 13 warto instalować nowego softa do B3+?
Moja działa bez zastrzeżeń i nie mam sie do czego czepnąć. Grzanie? Znajomy miał 3ke bez innych oznaczeń tez sie grzała.
Ten typ chyba tak po prostu ma, a że te tranzystorki upakowane są w pudełko od zapałek to im sie ciepło robi i można wybaczyć. ;)
Dobra dobra pany, konkrety :D Chce dać zarobić komuś z forum, ale widze zero chętnych :(
Oj literówki żeś się uczepił w poście...
Z tego co pamiętam to najpierw chyba weszła na rynek wersja black + ale mogę się mylić więc stąd moja nie widza
To tak samo jakbyś napisał Yamacha :) I wyszukiwarka świruje. Zwkła wersja Black chyba też weszła jako pierwsza, a chwile później weszło mniejsze rodzeństwo tak jak z wersjami +
Do zamkniecia ;)
Zakupiona ? :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Hero 3 silver+
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 86 zapytań