Odp: Jak wielkie masz jaja? Husqvarna SM570R @ 630 Supermoto 2001
Ale o bezprawie dla tureckich handlarzy prośby nie było, Grecki hermesie nie musisz przeginać w drugą stronę ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Jak wielkie masz jaja? Husqvarna SM570R @ 630 Supermoto 2001
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale o bezprawie dla tureckich handlarzy prośby nie było, Grecki hermesie nie musisz przeginać w drugą stronę ;)
Niestety ale zlotego srodka nie ma, ten turecki handlarz jest mocno zwiazany z tematem [url]http://forum.supermoto.pl/topic28989-pedaly-i-pedalki-zapraszamy-do-tematu.html[/url] sam widziałem jak slinił sie na widok młodych chłopców w różowych gaciach :-) tym samym turek-handlarz i do tego mocno zainteresowany samcami naczelny pisma adam jest tolerowany aby nie wywolac protestow z okrzykami dosc homofobii i dyskryminacji , gender. Ja jedak zostaje przy swoin chlopak, dziewczyna-nornalna rodzina
Hermes mnie nie zbanuje choćbym i 1000 motocykli wystawił bo wie, że jednego na pewno ode mnie kiedyś kupi :)
Hermes mnie nie zbanuje choćbym i 1000 motocykli wystawił bo wie, że jednego na pewno ode mnie kiedyś kupi :)
Będzie musiał być bardzo pijany ;)
Mały ty się tak nie ciesz bo już się ślini na CRF i może Ci ją podkupić w każdej chwili. Mowił mi w nocy, że różowawa okleina pasuje do jego greckiej orientacji ;)
Żeby nie odbiegać od tematu napiszę coś konkretnego: JEDYNY TAKI ZOBACZ GRUBE MOTO PRZEBIEG I ROCZNIK DO NEGOCJACJI.
W temacie Huski - jak mój syn nią do żłobka pojechał myśleli że prezydent ich odwiedził.
a myślałem że syna zawiozłeś do chirurga na zszywanie bo po przejażdżce urwało suty :)
dobre :)
Ps kupię nową mosznę moja się już zdarła od ciągnięcia jej po asfalcie !!
Bież byczą , wytrzymalsza ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Jak wielkie masz jaja? Husqvarna SM570R @ 630 Supermoto 2001
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 78 zapytań