1 Ostatnio edytowany przez manio (2014-06-27 10:41:37)

Temat: [S] Pompa hamulcowa Beringer

Mam do sprzedania pompę hamulcową Beringer BRO12 - dedykowana do układów hamulcowych z jednym cztero lub sześcio tloczkowym zaciskiem, specjal dla SuperMoto z krótką klamką, kolor czerwony. 3m-ce temu kupiłem nową w Dynotechu za 2k - pompa jest w stanie technicznym i wizualnym IDELANYM, na gwarancji itd oddam za 1300zł. Niech stracę, oddam za 1250zł.. ;-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

2 Ostatnio edytowany przez manio (2014-06-27 10:38:56)

Odp: [S] Pompa hamulcowa Beringer

Up

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

3

Przecie to je czysta okazja!!! Pany co jest nie teges że jeszcze mi zalega ta pompa na półce? Sprzedaje bo taniej było kupić kpl zestaw do TM'a niz kompletować. Pompa nówka nie smigana(fv do wglądu, pompa ma 3m-ce)bez ryski itp. Cena zabójczo niska. WTF?

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

4

manio napisał/a:

Przecie to je czysta okazja!!! Pany co jest nie teges że jeszcze mi zalega ta pompa na półce? Sprzedaje bo taniej było kupić kpl zestaw do TM'a niz kompletować. Pompa nówka nie smigana(fv do wglądu, pompa ma 3m-ce)bez ryski itp. Cena zabójczo niska. WTF?

manio, a na jakim płynie to jeździ? dot4 czy 5.1?

..?..
YZ 125

5

W modnym ostatnio na forum pedalskim stylu - jakby była niebieska to bym się nie zastanawiał ;)

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

6

... Ta jest na rope xD

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

7

divus napisał/a:
manio napisał/a:

manio, a na jakim płynie to jeździ? dot4 czy 5.1?

Breinger zaleca DOT4 i tego sie 3mam

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

8

Manio, jak to pracuje z monoblokiem Brembo?
poważnie pytam

jaką pompę chcesz teraz wsadzić?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

9 Ostatnio edytowany przez manio (2014-07-04 17:44:07)

Franz napisał/a:

Manio, jak to pracuje z monoblokiem Brembo?
poważnie pytam

jaką pompę chcesz teraz wsadzić?

pracuje bardzo dobrze, a przy zastosowaniu klocków SBS RS to wręcz rewelacyjnie. Teraz kupiłem cały zestaw Beringera do TM'a. Wyszło taniej w kpl. niz dokupienie tarczy zacisku itd. Dlatego sprzedaje pompę. Kupiłem nie dlatego ze chujowo hamowało to co było tylko dlatego ze chciałem czerwony, błyszczący zacisk i bajerancką tarczę co by sprzęt pięknie sie prezentował jak ulozymy stos z TM'ów w Koszalinie. Mój bedzie najpiękniejszy więc bedzie na samej górze;-) Kuba jak sie przejechał na moim TM'ie to kupił tylko pompę Beringera i klocki SBS'a i zostawił ori zacisk. Ja i Magda idziemy w full BlingBling:)

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

10

Jestem wstepnie zainteresowany ;)

SUZUKI RMZ 450

11

mack1111 napisał/a:

Jestem wstepnie zainteresowany ;)

Proszę bardzo:)

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

12

Mam taka sama w crf i zaloze ja do drugiej sprawdze jak sie zachowuje z magura radialna 4 tloczkowa jrsli ki spasuje to mysle ze sie dogadamy

SUZUKI RMZ 450

13

Jak by co to mam jeszcze zacisk Brembo, radialny z rozstawem 100mm - chodziło to w kpl. bardzo dobrze.

MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

14

manio napisał/a:

Jak by co to mam jeszcze zacisk Brembo, radialny z rozstawem 100mm - chodziło to w kpl. bardzo dobrze.

A na jakim motocyklu to hulało? Wydaje mi się, że mam taki rozstaw, szukam i pompy i zacisku..

..?..
YZ 125

15

divus napisał/a:
manio napisał/a:

A na jakim motocyklu to hulało? Wydaje mi się, że mam taki rozstaw, szukam i pompy i zacisku..

Hamować to ci to nie będzie, za to przekomicznie będzie wyglądało :-)  no chyba że adapter urzeźbisz.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"