Odp: Jak wielkie masz jaja? Husqvarna SM570R @ 630 Supermoto 2001
Wlasnie zdziwilo mnie ze wloski papier w locie przetlumaczyles ;)
Ciao :)
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Jak wielkie masz jaja? Husqvarna SM570R @ 630 Supermoto 2001
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wlasnie zdziwilo mnie ze wloski papier w locie przetlumaczyles ;)
Ciao :)
Helmex nie o to chodzi - trzeba mieć solidne jaja żeby kupić sobie motocykl z charakterem (i mocą) zamiast podłej DR-Z :)
Jednak nie komentuje tego daruje sobie ...
Zadam tylko jedno pytanie ciekawe jak się ma żywotność korby silnika do smarowania rozbryzgowego w tym stuningowanym "żywotnym" silniku i jaki jest powód sprzedaży ...
A mnie śmieszy to, jak niektorzy reagują na obelgi słane po adresem swoich motocykli...
BTW. Na temat mocy i prowadzenia tej Husqy, oraz jej właściciela powinni się tylko wypowiadać Ci którzy dany sprzet i kierownika znają, reszta niech sobie dalej wróży z fusów.
Powód sprzedaży? Kupuje drz.
Kula kiedy nowy singiel na YT? :)
Powód sprzedaży? Kupuje drz.
Kula kiedy nowy singiel na YT? :)
Samson moja znasz a co jest w srodku widziales sam wiec miny nie bedzie :-) poprawisz wizualnie i nowka sztuka
Samson wiesz to nie tak Hop-Siup ciągle trwają przygotowania :D
Polecam cały temat przenieś do działu "Humor" Jest sie z czego pośmiać ;)
Chłopaki podnoszą mi ogłoszenie na pierwsze miejsce co mnie bardzo cieszy :)
Co nie znaczy że ktoś to kupi ... ;)
Bez obrazy ale cena nie jest jakąś tam zawyżona wizualnie też jest ok (zdjęcia)
Ale opis dojebałeś taki jak gimbus który pierwszy raz dopadł coś mocniejszego niż skuter 50cc
Wielkie jaja to trzeba mieć do 500-tki ale 2T. I w to uwierze jeśli ktoś stwierdzi że to mega mocny motocykl i można sie zdziwić osiągami, bo sam jezdziłem CR 500. a 500-600 w 4T... jakoś tam przyspiesza
Dzisiejsze 500 w 4T mają podobną moc do CR500, tyle że charakterystyka całkiem inna.
chłopaki co wy piszecie, przecież ta husqa zjada wszystko włącznie z cr500 na czele !
Poza tym wykresy nic nie mówią na temat tego jak moto jeździ, a nabywca tego szatana musi ciorać moszną po asfalcie bo inaczej się nie nadaje na właściciela ;)
A i popatrzcie ile ciekawych technologi zastosowali w husqvarnie 570, widać że MV AUgusta dołożyła tutaj swoje 3 grosze ;)
Dosłownie wyrywa łapy.
[url]http://www.husqvarna.com/asia/products/chainsaws/570/[/url]
A tak na poważnie - jak ktoś wypisuje takie bzdury to trudno powstrzymać się od komentarza.
I nie chce się przyczepiać ale jak handlujesz motocyklami to zalatuje to komercją, a to przeczy regulaminowi forumowej giełdy, jakoś nie dostałeś bana od właściciela laski i skrzydlatego cylindra.
P.S. jak bym się nie udzielał na forum to dostałem bana ;)
opis zbyt kolorowy, ale myśle że sprzęt odpycha się ładnie
Dziękuje wszystkim ze cenne opinie. Wiecie co jest w nich fajnego? Są jak dziura w dupie - każdy ma swoją.
Pozdrawiam serdecznie
Gimbus szurający moszną o ziemię.
A tak na poważnie - jak ktoś wypisuje takie bzdury to trudno powstrzymać się od komentarza.
I nie chce się przyczepiać ale jak handlujesz motocyklami to zalatuje to komercją, a to przeczy regulaminowi forumowej giełdy, jakoś nie dostałeś bana od właściciela laski i skrzydlatego cylindra.P.S. jak bym się nie udzielał na forum to dostałem bana ;)
Tovias nie wiem czy cie zmartwie czy pocieszę, obecnie panuje bezkrólewie i totalna tolerancja stop acta, wiki liks, vandeta, bi, lesbi, tureckich handlarzy i pedalskie zachowania tez toleruje i to wszystko na prośbę ludu
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Jak wielkie masz jaja? Husqvarna SM570R @ 630 Supermoto 2001
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 87 zapytań