1

Temat: Opony Heidenau Slick

Czy ktoś jeździł na slickach od Heidenau? Czy nie lepiej kupić sprawdzonych Power Pilotów??

Są do kupienia w rozmiarze 160, co może ucieszyć wszystkich, którzy jeżdżą na obręczy 4,25 cala.

Na stronie motorad.pl:
Przód:
120/70-17
TL SOFT
Slick
351,00 zł

Tył:
160/60-17
TL MEDIUM SOFT
Slick
510,00 zł

..?..
YZ 125

2

Odp: Opony Heidenau Slick

Jeździłem kiedyś. Nawet wystartowałem na nich w Gostyniu. Trochę na wyjsciach się ślizgała, a nie byłem mistrzem odkręcania w złożeniu.
Potem zmieniłem na drugie czasówki na Metzelera. Ten się już nie ślizgał i było stabilnie, ale czasu nie poprawiłem.
Wniosek-jak kierowca dupa to Heidenau daje rade.
Tyle że ja za Heidenau dałem wtedy 200 zł a nie pincet.
W tej cenie bym olał.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

Crazy napisał/a:

Jeździłem kiedyś. Nawet wystartowałem na nich w Gostyniu. Trochę na wyjsciach się ślizgała, a nie byłem mistrzem odkręcania w złożeniu.
Potem zmieniłem na drugie czasówki na Metzelera. Ten się już nie ślizgał i było stabilnie, ale czasu nie poprawiłem.
W tej cenie bym olał.

A nie orientujesz się Crazy, czy można kupić na rynku inne slicki w rozmiarze 160?

..?..
YZ 125

4

divus napisał/a:
Crazy napisał/a:

W tej cenie bym olał.

A nie orientujesz się Crazy, czy można kupić na rynku inne slicki w rozmiarze 160?

A, czy czasem i Michały i Metzelery to nie 160? Chyba tylko Dunlop jest 170. Felga 4,25 to i tak lipa, obojętnie czy bedzie 160, 163 czy 165 i tyle.

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team