1

Temat: Czesc Wszyskim

Nazywam sie Kacper mam 18 lat lecz przygode z jednosladami zaczelem juz ladnych pare lat temu. Zaczynalem prawie jak wszyscy od skutera byla to Honda Lead50 z 89 roku na ktorej jazdy uczyl mnie moj tata, poczatki byly trudne pare wywrotek i smiechu po pachy od strony taty ;DD . Poniej pojawialy sie inne skutery nie pamnietam nawet ile xD W wieku okolo 11 lat tata kupil mi chinola 110 crossa na ktorym jezdzilem jakies 3 lata, maszyna nie dozajechania, posiadam ja nadal. W gimbazie kupilem Suzuki DR 650Rs na ktorej po dzis dzien latam po lesie i po bocznych drogach. Od jakiegos roku przegladalem sie roznym typom motocyli z ktorych wybralem SM. Jeszcze nie posiadam  wlasnego SM ciagle szukam jakiegos kucyka. Moze polecicie  mi jakis konkretny egzemplarz jestem otwarty na wasze propozycje ;] A i jeszcze jedna wazna rzecz pochodze z Miedzyrzeca Podlaskiego niedaleko Bialej Podlaskiej moze znajdzie sie ktos na wspolne wypady po okolicy.
Pozdrawiam !

2

Odp: Czesc Wszyskim

jaki budżet,i gdzie byś nim latał?trening już był więc trzeba by coś większejszego..

Ktm#exc#525#sm

3

siema :)

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

4

Cześćć ;p

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

5

Witaj

KTM LC4 620SC

6

racek napisał/a:

jaki budżet,i gdzie byś nim latał?trening już był więc trzeba by coś większejszego..

przewaznie miasto i pobliskie boczne drogi, niedaleko mam takze lotnisko w bialej ale to sporadyczne wypady.
Do dyspozycji mam 13 kafli

7

Siemka.

8

Cześć
Jestem z Siedlec więc jak coś to mam nie daleko ;)

9

Siema ;)

10

Siema :D

:)

11

Hej :)

12

Co powiecie o Hondzie CRF 450 na crossie i jej przerobce na SM ? Bedzie mnie zadowalala po DR?