Temat: Jakie gogle lustrzane?
Siemaneczko,
Szukam gogli do mojego kasku Foxa i chcę aby miały szybkę lustrzanke, albo taką kolorową lustrzanke (wiecie pewnie o co chodzi) i szukam gogli do 150 zł. Polecacie coś ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gogle lustrzane?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemaneczko,
Szukam gogli do mojego kasku Foxa i chcę aby miały szybkę lustrzanke, albo taką kolorową lustrzanke (wiecie pewnie o co chodzi) i szukam gogli do 150 zł. Polecacie coś ?
Smith Fuel ale trochę droższe są.
100% podobno tez bardzo dobre są .
100% podobno tez bardzo dobre są .
mam. polecam
Ja też mam 100% i jestem zadowolony.
ja też mam 100% i są kul, +6 do lansu
ja mam oakleye z niebieską lustrzaną i sa git ;)
A miał ktoś z Was kontakt z goglami firmy FLY ?
Progrip "szybke" do nich dostaniesz w każdym kolorze. Po wymontowaniu mocowań na zrywki jest dodatkowa wentylacja
hej, jak coś to w dobrej cenie mam scott'y z szybkami lustrzanymi. Dla forumowiczów gratis dorzucam drugą szybkę i zrywki. [url]http://olx.pl/oferta/gogle-scott-voltage-najtaniej-rozne-kolory-sprawdz-koniecznie-CID5-ID6h6gf.html#6bcda706a0[/url]
Proszę o kontakt w sprawie dostępności.
Pierwszy post i juz wtopa...
A co do gogli to wyglądaja bardzien na przyciemniane niż na lustrzanke... Chyba ze sie myle...
mi wyglada na powłoke polaryzacyjną
A ma ktoś może z was FOX airspc lustrzane ? Wyglądają na takie pół-lustrzanki a głównie chodzi mi o to jak w nocy jest z widocznością w takich goglach? nie koniecznie tym modelu
Ja dokupilem szybke lustro do gogli oakley i jestem zadowolony, przyjemnie sie jezdzi w ciagu dnia, ale w nocy nic nie widac, a w nocy pelno latajacego gowna i trzeba jechac bez gogli. Jak wiem ze bede wracal w nocy to biore na zmiane przezroczysta szybke i zmieniam przed jazda, a jak mnie noc zlapie to tak jak wyzej
[url]http://allegro.pl/gogle-progrip-3204-szyba-lustrzana-mielec-rabka-i4441357641.html[/url] ktoś jeździ w takich goglach ? jak tak to wrzuccie foto jak wyglada to w realu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gogle lustrzane?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 78 zapytań