Odp: CRF 450R 08' barszcz91
Tarcza mała, koszt dokupienie tarczy i adaptera pod ori zacisk z Chin łącznie około 800-900 Pln, na plus na pewno szerokość tylnej felgi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450R 08' barszcz91
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tarcza mała, koszt dokupienie tarczy i adaptera pod ori zacisk z Chin łącznie około 800-900 Pln, na plus na pewno szerokość tylnej felgi.
jak by oddał za 1200 z przesyłką się opłaca? z 2012 chyba będzie pasować nie? a i jak wam kolor odpowiada bo spodobał mi się?
hamulce wiem trzeba tarcze adapter i 600zł i będzie hamować tyle co na mieście, z czasem uzbroję hamulce w wyczynowe
na plus na pewno szerokość tylnej felgi.
pewnie trzeba będzie modzić z dystansami tylnej zębatki? czy wystarczy jakiś ślizg żeby nie czepiał o felgę?
Zależy od stanu, ciężko ze zdjęć wywnioskować. Kolor, rzecz wtórna zawsze możesz pomalować proszkowo na inny.
Jakiej marki to koła tak w ogóle?
Ślizg powinien wystarczyć, można kipić takie któe przesuwają łąńcuch.
Dystanse zależy jak jest to teraz zrobione, ja miałem zębatkę na podkładkach i śmigało ale ludzie odradzają takie rozwiązanie
firmy tych obręczy nie znam bo zamalowane jak pękną czy coś zawsze można kupić jakieś leprze obręcze. Dystans najwyżej wytnę na tokarce albo ze starej zębatki
a jeszcze spytam jakiej firmy polecacie przednią tarcze z adapterem oprócz brembo bo są drogie a na zawody tym nie pojade?
Taki zestawik by się sprawdził prawdopodobnie:
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/Oversize-320mm-Front-Brake-Disc-Bracket-for-HONDA-CR125-CR250-CRF250-CRF450-R-X-/171136848956?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item27d88d143c[/url]
Tarczy w rękach nie miałem ale adapter sprawiał wrażenie bardzo dobrze wykonanego
A może pokombinuj z dobraniem tarczy używanej od jakiegoś sporta + zacisk, a adapter sobie dotoczysz, ja tak właśnie zrobiłem i myślę że będzie ok.
A tak przy okazji, co to za błotnik przedni ? Chyba chcę taki mieć ;)
acerbis evo bodajże
A szukałem właśnie w Acerbis-ie i nie znalazłem, ale rzeczywiście to ten model. Dzieki :)
a jeszcze co do tarczy co powiecie o tej [url]http://sklep.olekmotocykle.pl/ng-tarcza-hamulcowa-przod-honda-crcrf-320-mm,352381.html[/url] jak to będzie się spisywało waszym zdaniem?
a jeszcze mam pytanie jak zmierze obręcz na zewnątrz i ma 13,7cm tył przód 10,9cm to jest 5'' tył i 4" przód ?? proszę o szybką odpowiedź pilne
a jeszcze mam pytanie jak zmierze obręcz na zewnątrz i ma 13,7cm tył przód 10,9cm to jest 5'' tył i 4" przód ?? proszę o szybką odpowiedź pilne
To znaczy, że coś masz źle zmierzone, bo wtedy tył miałby 5,5" a przód ponad 4".
no ziomek tak mi zmierzył te koła. Ehh zobaczę co z tego będzie zakupiłem je za 1200zł z przesyłką z opcją sprawdzenia przy odbiorze
mierzysz wewnatrz pomiedzy krawedziami felgi i wychodzi ci szerokosc
Gdzieś kiedyś słyszałem, że felgi mierzy się wewnątrz, tzn. pomiędzy stykami opony z felgą, a nie jak to robi większość po zewnętrznej stronie rantów. Być może stąd takie wymiary.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450R 08' barszcz91
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 74 zapytań