1 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2014-06-26 17:41:21)

Temat: beta techno 125 trial sprzedam ,600 zl

jak widac posiadam bete techno czy tekno jak zwal tak zwal. 96 lub 97 rok. przywiozlem ja ze szwecji 2 lata temu. od 7 lat nie uzywana. po 5 latach stodole w szwecji przywiozlem ja i odpalila od 3 strzala przy minus 20 stopniach na dworze.takze silnik bzykal ladnie. ogolnie teraz jest u kolegi mechanika w belchatowie poniewaz oprocz silnika trzeba pare rzeczy zrobic. uszczelnic lagi,posiedziec przy chamulcach, nacentrowac kolo,. trzeba zamontowac dekiel od sprzegla . dokupilem w becie wszystkie duperele zeby zmontowac sprzeglo ale ze wzgledu ze 2 lata walczylem zeby podokupywac czesci w becie i nie wywalczylem nic poaza tym wagowo nie jestem na ten sprzet chce sprzedac. moze jakis mechanik uwinie sie z nia i przyda sie komus do cwiczenia balansu. cena okazyjna 600 zl na pw podam telefon.ogolnie sprzet podniszczony wart kasy [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4de8a34902ff1628.html[/url]

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

2

Odp: beta techno 125 trial sprzedam ,600 zl

Masz pw

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

3

Odp: beta techno 125 trial sprzedam ,600 zl

nieaktualne. pozdrawiam

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"