Temat: [K] Kupię komplet opon na tor
Witam,
Kupię komplet opon na tor, opony nowe lub prawie nowe w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Kupię komplet opon na tor
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Kupię komplet opon na tor, opony nowe lub prawie nowe w dobrej cenie.
Pozdrawiam
Pisz do Magic, ma naprawdę ładne, prawie nowe Michały 16,5/17
Ok dzięki odezwę się :), a ty nie miałbyś czegoś na sprzedaż ?
może takie Cię zainteresują..
[url]http://forum.supermoto.pl/topic28855-s-opony-shinko-008-slick-komplet.html[/url]
pierwszy post
Widziałem, jak nie znajdę nic lepszego to się odezwę :).
Ok dzięki odezwę się :), a ty nie miałbyś czegoś na sprzedaż ?
Mam ale po mnie to raczej do stuntu sie nadają...;-) Magda sprzedaje takie naprawdę ładne, sam chętnie bym na nich latał ale mieszanka 29B - przy mojej wadze znikają w oczach.
qba_grygiel napisał/a:Ok dzięki odezwę się :), a ty nie miałbyś czegoś na sprzedaż ?
Mam ale po mnie to raczej do stuntu sie nadają...;-) Magda sprzedaje takie naprawdę ładne, sam chętnie bym na nich latał ale mieszanka 29B - przy mojej wadze znikają w oczach.
:D Oj to chyba w moim przypadku byłoby tak samo :)
qba_grygiel napisał/a:Ok dzięki odezwę się :), a ty nie miałbyś czegoś na sprzedaż ?
co to za symbol mieszank Manio?
przody ma jakieś?
manio napisał/a:qba_grygiel napisał/a:Ok dzięki odezwę się :), a ty nie miałbyś czegoś na sprzedaż ?
przody ma jakieś?
14b - średnia
29b - miękka
Sprzedaje kpl. 16,5 i 17
manio napisał/a:qba_grygiel napisał/a:Ok dzięki odezwę się :), a ty nie miałbyś czegoś na sprzedaż ?
Kuba i Magda spoko latają na 29b. Ja to ponad sto kilo narwańca full throttle itd, miękka się szarpie. Przód mam 29b i jest ok.
qba_grygiel napisał/a:manio napisał/a:Mam ale po mnie to raczej do stuntu sie nadają...;-) Magda sprzedaje takie naprawdę ładne, sam chętnie bym na nich latał ale mieszanka 29B - przy mojej wadze znikają w oczach.
Kuba i Magda spoko latają na 29b. Ja to ponad sto kilo narwańca full throttle itd, miękka się szarpie. Przód mam 29b i jest ok.
Ja też ponad sto :), więc miękkie nie wchodzą w grę....
Franz napisał/a:manio napisał/a:Mam ale po mnie to raczej do stuntu sie nadają...;-) Magda sprzedaje takie naprawdę ładne, sam chętnie bym na nich latał ale mieszanka 29B - przy mojej wadze znikają w oczach.
przody ma jakieś?14b - średnia
29b - miękkaSprzedaje kpl. 16,5 i 17
zaklep mi komplecik proszę ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Kupię komplet opon na tor
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 83 zapytań