Temat: [S]Yaris Ts Turbo
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4363540230[/url]
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S]Yaris Ts Turbo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4363540230[/url]
Co to są za reflektory i jak świecą w stosunku do oryginału?
o w kurwunie jaki sliczny! <3
w 5 litrach na 100 zmieszczę się w mieście ? :v
chyba jak zrobisz swapa na 1.4d
Fajny, byly tez takie fabryczne 1.5turbo 150KM. Sprawdzałes czas 0-100?
Fura znajomego, ale dobrze mi znana, odpycha sie dość fajnie :) jak i chodzi mega głośno
Światła o ile dobrze pamietam to soczewkowe i tez dobrze oswietlaja
Co do spalania, to przy dawaniu w palnik to max 8l
Koso takich śmieci, to mi tu nie gadaj, chciałeś napisać max 15 :D
Skorki za offa, ale seria (oryginał 150KM) na kjs-ach i dojazdowkach pali 14-16l/100KM:-)
Ibiza 1.8t mojej zony w trasie pali więcej niż 8 :)
Chyba wiem lepiej ile pokazuje komp w aucie, i nie mowię tu o jeździe 1000km w rożnych cyklach, tylko o ostrej jeździe po zresetowaniu
Tez mnie dziwi ze tak mało dla porównania 2.0 turbo nie jest problemem spalić 20l :)
Chyba wiem lepiej ile pokazuje komp w aucie, i nie mowię tu o jeździe 1000km w rożnych cyklach, tylko o ostrej jeździe po zresetowaniu
Tez mnie dziwi ze tak mało dla porównania 2.0 turbo nie jest problemem spalić 20l :)
Kjs to nie jest 1000km w rożnych cyklach :) ale już nie zawracam dupy, auto fajne
yaris 1.0 przy 100 kmh pali 5l. przy 155 pali 15l bo non stop zapierdalasz na 5500-6000rpm, wiec dawszy porzadnie w pizde temu 1,5 to spali tyle ile wlejesz :)
Słuchajcie dajcie juz spokój z tym spalaniem, ja osobiście nie zwracam uwagi ile co pali, ale wiadomo ze im więcej frajdy tym częściej trzeba zjeżdżać na stacje
Zrobię wam filmik w najbliższym czasie z chwilowym spalaniem i ocenicie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S]Yaris Ts Turbo
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 81 zapytań