16

Odp: Co mocniejsze ? KTM vs Husqvarna

Gościu pyta co mocniejsze a Wy mu robicie wywyiady jak jest bezpieczniej, jak chce to niech nawet bez majtek jeździ ważne zeby miał mocne moto, a temat załozył troche za wczesnie bo patrząc na budżet jakim dysponuje a jakim chciał by dysponować to jeszcze troche czasu minie.
LWG Grzeszniku po angielistańsku-Sinner

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

17

Wiem, że może się trochę pospieszyłem z tematem, ale kto pyta nie błądzi ;) a wydaje mi się z kolei że temat nie jest o jakimś konkretnym egzemplarzu więc być może przyda się jeszcze jakimś innym osobom, bo podobnego nigdzie nie znalazłem.
Ale jeśli, aż tak bardzo ten temat zawadza zawsze można się go pozbyć, ja tam nie widzę żadnego problemu.

18

skoro w pierwszym poście pisałeś , że obecnie interesuje Cie lc4 i 610sm - [url]https://www.youtube.com/watch?v=CdMP-5ZlpsI[/url]

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

19

Po wpisaniu na yt 'ktm lc4 vs husqvarna' ten filmik wyświetla się jako pierwszy, więc zapewniam że oglądałem go.
Myślałem, że ktoś z forum miał bezpośrednie porównanie lc4 i 610 i chciałem się dowiedziec jakie są jego subiektywne odczucia z jady tymi sm, ale jak nie to kiedy odłożę odpowiednią sumkę i odbędę jazdy próbne na obu motocyklach sam porównam który będzie w większym stopniu spełniał moje wymagania ;)
Dzięki za odzew i odpowiedzi :)