1

Temat: Pedały i pedałki zapraszamy do tematu!:)

Odnoszę wrażenie że ostatnio na forum panuje ZAMORDYZM a raczej "zaklawiaturyzm"
Rozumie, dostać bana za WULGARNE OBRAŻANIE innych, za RAŻĄCE nie przestrzeganie/łamanie regulaminu. za zrobienie  kogoś w huja.
Ale za głupie pisanie na forum które przecież nie zdarza się notorycznie (koleś w rurkach,raku i jego aktywno-pasywna postawa)  :) haha

Może ktoś jeszcze wyrazi swoje zdanie w tym temacie a Hermes przemyśli sprawę i nie zamknie tematu dając po banie.

Sherco st300  Cabestany Replica

2 Ostatnio edytowany przez raku (2014-06-24 10:15:10)

Odp: Pedały i pedałki zapraszamy do tematu!:)

Polać mu wódki, dobrze gada! Mnie pewnie zbanowali bo wyraziłem chęć zostania modem i to mógł być taki odruch obronny :D
Hehe

A tak na serio to fakt, zero luzu na tym forum spina i powaga jak na forum z frędzlami i ramonerskimi skórami... troche żal mi z tego powodu, nie wiem z czego to wynika że nie wolno ty kląć i obrażać i pisać o pedalskich zachowaniach dla jaj, być może z tego powodu że niedługo forum zmieni nazwę z supermoto na kibelmoto bo coraz wiecej tu dzieciaków i mody chcą uchronić ich od złego zachowania prawdziwych jeźdźców supermoto, troche więce luzu panowie, rozumiem gdybyście banowali gówniarzy którzy siedzą tylko przed kompem i hejtują ale przykładowo ja oprócz hejtowania czsem jeżdżę :P wprowadźcie troche luzu albo rzadziej tu zaglądajcie celem banowania, przecież nie jesteście w pracy i nikt Was nie opierdoli za to że kogoś nie ostrzegliście bo klnie czy coś tam pisze. Więcej luzu chłopy!!!

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

3

fakt, to nie forum matki boskiej częstochowskiej, że trzeba każde słowo cedzić przez słownik

'nakurwiajo' terror a sami jak mohery

https://www.bikepics.com/members/81

4

No nie gadaj Raku ze bana dostales? Za co? LOL. Zamykanie ust jak przy tasmach prawdy, afery podsluchowej.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

5

spójrzcie na to z 2giej strony. forum jest (głównie) o SUPERMOTO jak ktoś bredzi jak potłuczony kazio (a i ma 'super' Motor) to chyba czasem można dać pstryczka w nos.

Green

6

gel3k napisał/a:

spójrzcie na to z 2giej strony. forum jest (głównie) o SUPERMOTO jak ktoś bredzi jak potłuczony kazio (a i ma 'super' Motor) to chyba czasem można dać pstryczka w nos.

bredzisz, ban na tydzień! ;P

https://www.bikepics.com/members/81

7

no za dwie strony pedałowania się 14 dni odsiadki to chyba nie duzo :P
z reszta Hermes w poscie informującym o banach zawarł jakiś uśmieszek czy cos wiec na luzie :D

8

Wg mnie ktoś nowy który ledwo co znalazł się na forum i założył temat nie zgodny z regulaminem, powinien jako pierwsze dostac ostrzeżenie. Jeżeli to nie pomoże to wtedy ban. Warto mu napisać dlaczego dostał te ostrzeżenie i warto odesłać go do regulaminu, można by rownież wprowadzić limit postow od ktorego dopiero będzie mógł cokolwiek wystawić w dziale sprzedam, zaraz powiecie, że przyjdzie i bedzie sztucznie nabijał posty by przekroczyc potrzebny próg, owszem, może się ktoś taki pojawić, ale to odrazu będzie widać, że koleś stara się te posty nabić sztucznie, osobiście dla mnie,przekreślanie kogoś zaraz po pojawieniu się na forum nie jest fajne, lepiej dać mu szanse i wytłumaczyć co zrobił źle, w innym przypadku forum nie będzie sie rozrastać, a wg mnie lepiej żeby było nas co raz więcej......  PEACE !!

9

Ban ale słuszny jest OK ale za pierdołe? A mlodzi i nowi powinni znac swoje miejsce w szeregu wiec im czasem ostrzeżenie/ban sie należy ;)
Tak Raku zero luzu na tym forum,ciekawe co na to reszta której wczoraj zakończył sie okres kwarantanny :)

10

Reszta się boi i milczy :D

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

11

Jakąś pedalską propagandę na forum szerzycie to się nie dziwcie, że was banują ;)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

12

kabat napisał/a:

warto odesłać go do regulaminu

regulamin oficjalny panuje tylko w dziale giełda.

subek napisał/a:

Jakąś pedalską propagandę na forum szerzycie to się nie dziwcie, że was banują ;)

raz w dupe nie pedał :P

13 Ostatnio edytowany przez toivias (2014-06-24 14:41:15)

system ostrzeżeń to jest dobra sprawa.
również dostałem bana na 14 dni za pierdołę.

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

14

Jeszcze bana nie dostałem, bo nawet chyba nie było za co, ale...
To jest w końcu forum tematyczne i jeśli ktoś klepie bez sensu celem nabicia ilości postów (nie wiem po co?) i nic nie wnosi do tematu, a tylko bije pianę, to zrozumiałe że trzeba reagować.
Sam jestem modem na innym forum i jest naprawdę dużo pracy, by utrzymać porządek.
Zbyt dużo swobody prowadzi do totalnej rozpierduchy.

Chcesz pisać o pierdołach, rób to w OFF TOPie...takie moje skromne zdanie.

15

Obłuda i tyle