Temat: Wita początkujący sm:)
Witam mam na imię Krzysiek pochodzę z Lubelszczyzny przesiadłem się właśnie z brudnej ćwiary 2t na 525 SM chętnie zasięgnę od Was przydatnych informacji jak i podzielę się swoją wiedzą i spostrzeżeniami:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Wita początkujący sm:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mam na imię Krzysiek pochodzę z Lubelszczyzny przesiadłem się właśnie z brudnej ćwiary 2t na 525 SM chętnie zasięgnę od Was przydatnych informacji jak i podzielę się swoją wiedzą i spostrzeżeniami:)
siemanko :)
siema, ja z puław !
Witam...525 do dobry wybór ...
czesc
Siemka
To mój 3 KAT dwa dwupaki na brudasach i czas na SM:) Wybrałem 525 idzie w gruby remont (jak moje wszystkie zakupy) aby nie dał pupci przy beztroskim hulaniu w niedzielne popołudnie:)
Dziś egzamin zdany w niesamowitym deszczu:) Blacha jest więc za tydzień można ścierać gumę:)
I KAŻDEMU POLECAM dbać dbać i jeszcze raz dbać o te cudowne austriackie maszyny:)
I KAŻDEMU POLECAM dbać dbać i jeszcze raz dbać o te cudowne austriackie maszyny:)
Dbać, dbać ale sie nie spuszczac nad tym zabardzo bo nie ma nad czym, ostatnio do takich wniosków po kilku latach użytkowania RFS-a z Rakiem doszliśmy bo maszyny nie do zajebutania sa:))
Witam jeszcze nie posiadam sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Wita początkujący sm:)
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 78 zapytań