Temat: Sprzedam DR-Z 400 SM
Link do ogłoszenia :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam DR-Z 400 SM
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Link do ogłoszenia :)
Fajne fele w tej dr-z .
a coś więcej możesz napisać o moto ?
ktoś z chłopaków obeznanych w temacie ma może po sąsiedzku ma czas i chęci na oględziny ? ;)
Jeśli chodzi o mnie to postanowiłem że za tydzień zapisuje się na prawko więc w okolicach sierpnia bym szukał takiej Drezyny, bo ja zdecydowałem że jak już to na 99% ma być DRZ.
Jeśli będziesz zainteresowany to dzwoń i powiem co i jak. Ogólnie ładny stan mały przebieg więc moto nie zjeżdżone :), a jestem zmuszony sprzedać, ponieważ nie mam pieniędzy na auto, które jest mi obecnie potrzebne :(
to powiem tak co na dzień dzisiejszy...
1. musiał bym obejrzeć z kimś kto się zna na moto (tu liczę na pomoc chłopaków z forum)
2. na razie z oględzinami zawracać gitary nie będę, najpierw prawko kasa i dopiero moto
3. wciąż nie zdecydowałem czy zbieram gotówe i wstrzymuje się z zakupem czy ,,bank" sponsoruje moto ;)
4. co za tym idzie cena musiała by być troszkę bardziej korzystna ale to nie czas na takie rozmowy ;)
Jak w łodzkim stoi, to ja się mogę wybrać ją obejrzeć.
kurier1509 - ukryłeś się pod 3 postami z czego dwa są w tym temacie...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam DR-Z 400 SM
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 70 zapytań