Temat: Corss bez homologacji - typowo w teren
Siemanko wszystkim, poszukuje crossa, w teren, nie wielce ciężki, ale może się zdarzyć, od 250 w górę cenowo do 3-4 tyś. Mam 185 cm wzrostu i 80 kg, co poradziice?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Corss bez homologacji - typowo w teren
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko wszystkim, poszukuje crossa, w teren, nie wielce ciężki, ale może się zdarzyć, od 250 w górę cenowo do 3-4 tyś. Mam 185 cm wzrostu i 80 kg, co poradziice?
słowo cross i budżet 4k wykluczają się w jednym zdaniu
Za 3-4k to nic innego się nie nasuwa jak Yamaha DT125, w porywach Suzuki DR350. Aczkolwiek to enduro.
Może ty szukasz właśnie enduraka, a piszesz wyczynówka. Nie mniej jednak na wyczynówkę cię nie stać, jak by ci się ją już udało kupić, to na serwis nie wyrobisz, proste.
Kx 125 tyle w tym temacie ode mnie
crf70 przed weekendem wyrwalem za 3k wiec spelnia kryteria ;) serwisowo nie wymagajacy
yz 125/250 poniżej 96 roku. Ale to trzeba szykować odrazu z 2k na doprowadzenie tego do stanu używalności.
Podpinam sie do tematu mam 3k papiera i chcem kupic pierfsze moto co morzecie polecic? Dosfiadczenie miałem tyko z motorynkom ale dodam ze tu skont pochodze jeste na niej miszczem
Nie tylko jesteś mistrzem w popierdalaniu na motorynce ale też w opuszczaniu lekcji polskiego ^^
to konto to chyba jakiś żart
Albo cały ten "miszcz" to jakiś żart :D
Omg, szkoda naszego pięknego języka.. Takim to komputer powinien odrazu słowa zmieniać haha ;)
Ktoś sobie jaja robi , albo nie lubił polskiego w szkole i teraz połszczyzna odwdzięcza mu się...
To nie jest forum cross/enduro.
Temat zamykam bo się robi śmietnik.
A kolegę Hejtera wysyłam na urlop.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Corss bez homologacji - typowo w teren
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 84 zapytań