Odp: [K] Kupię handbary niebieskie
to może na zlot weżcie ze sobą wazelinę XD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Kupię handbary niebieskie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to może na zlot weżcie ze sobą wazelinę XD
mówisz o hermesie? :D
Lubiałem, ale ma swój klimat specyficzny, nie to co niektóre, gdzie wkładają sobie mordy tak głęboko w dupe, że g**** kapie po brodzie :D
Tu troche ostatnimi czasy pedalsko sie robi, tzn już sie zrobiło , zbyt tu miło i uprzejmie brakuje chamstwa i pogardy :(
Moderatorzy sa zbyt prawilni, ja powinienem być jednym z nich :>
raku moderato -> sodoma i gomora :)
przecież raku jak byś sie dobrze wkurwił to byś i sam siebie zbanował :P mnie też tu własnie nie pasuje takie lizanie dupy ktos pokazuje np zdjęcie powinien odrazu być sprowadzony do parteru że chuyowy albo że parch a nie jak teraz "superaśny albo mega *.*" hahah albo ten co ostatnio nakurwiał terror w rurkach i koszulnice rozwalił mnie totalnie :D
terror i rurki się wyklucza. Chociaż laski też mogą terror chyba naqrwiać. Bo każdy wie, że w rurkach nie mieszcza się jajka.
Helmex na drugiego moda :D
Panowie-Gejowie przepraszam że opierdalałem się ostatnio. Byłem na rundzie w koło trzepaka, przez chwilę nawet odrobinę bliżej Boga - powiedział jasno homo nie lesbi yes :-)
po 14 dni przerwy wciągniętym w te gejowską spiralę też
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Kupię handbary niebieskie
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 68 zapytań