Temat: drut do drutowania
Wiecie gdzie moge kupić taki drut do przygotowania moto do zawodów? :) Ile to może kosztować?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » drut do drutowania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiecie gdzie moge kupić taki drut do przygotowania moto do zawodów? :) Ile to może kosztować?
Serio?
Serio?
no pewnie z tysiaka za ........... kilometr
tak na poważnie to castorama i inne takie pare pln za zapas do końca życia
drut węzałkowy ( nie nierdzewny )
24mx.pl
Wbrew pozorom pytanie wcale nie jest glupie. Wiekszasc drutow bedzie sie lamac przy "petelce" po nakreceniu kilku zwojow spirali.
Wbrew pozorom pytanie wcale nie jest glupie. Wiekszasc drutow bedzie sie lamac przy "petelce" po nakreceniu kilku zwojow spirali.
24mx.pl - mają specjalny drut do drutowania oraz specjalne kombinerki które go ślicznie skręcają.
Wlaśnie na taki łamliwy drut trafilem i dlatego temat został założony :)
Dzieki za pomoc :)
Aby drut się nie łamał przy skręcaniu musi być ciągliwy. Taki drut nazywa się węzałkowy. Ja kupiłem w pierwszym markecie do jakiego trafiłem ( 8 pln za 10 m )
[url]http://allegro.pl/drc-drut-do-manetek-gripow-chwytow-cross-enduro-mx-i4306064576.html[/url]
Ja uzywam drutu z migomatu, lecz tez potrafi peknac jak sie przesadzi.
Aby drut się nie łamał przy skręcaniu musi być ciągliwy. Taki drut nazywa się węzałkowy. Ja kupiłem w pierwszym markecie do jakiego trafiłem ( 8 pln za 10 m )
drut wiązałkowy ;)
Ostatnio odkryłem źródło darmowego drutu więc dzielę się sposobem.
Wyciągamy sprężynkę ze starego simmerigu i prostujemy. Z jednej sztuki wychodzi ponad metr i się nie łamie:)
ja to dla żony zakośiłem drut do robienia stroików, co prawda 30cm kawałki ale bardzo ładnie poddają się i nie pękają, są czarne albo zielone, potem tylko słyszałem jak mówiła, że w tych gałązkach zgubiła połowę hehe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » drut do drutowania
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 60 zapytań