Temat: [S] Aprilia SX125 SUPERMOTO
Witam, mam dziś na sprzedanie świetny motocykl - Aprilię SX 125. Jedyna w swoim rodzaju. Tego typu egzemplarz jest praktycznie niedostępny, jestem jednym z 4 posiadaczy w Polsce więc to prawdziwa gratka wśród supermoto.
Proszę nie przerazić się rzadkością tego motocykla. Silnik dzieli ona ze swoją siostrą, Aprilią RS125, więc z dostępnością części zamiennych nie ma problemu! Motocykl został sprowadzony z Francji przez poprzedniego właściciela w lipcu ubiegłego roku, obecnie ma 11000km przebiegu. Silnik jest w stanie idealnym, 100% oryginalnym!!! Motocykl wygląda jak nowy, co dowodzi, że przebieg to nie wszystko. Dbałem o niego jak tylko mogłem, poprzedni właściciel również, ponieważ to właśnie jej stan podczas zakupu zdecydował o tym, że kupiłem tą a nie inną :) Jestem pewny, że przyszły nabywca będzie zadowolony. Motocykl podczas zakupu był fabrycznie zablokowany. W tej chwili blokady są zdjęte i Aprilia osiąga pełną moc. Wszystkie blokady posiadam do wglądu. Poza rozblokowaniem, w okresie zimowym zostały wymienione klocki przód + tył, olej w skrzyni biegów , płyn chłodniczy oraz hamulcowy i kompletny napęd. Na części posiadam faktury. Każdy element motocykla taki jak lagi, wachacz, każdy plastik jest oryginalny i posiada wybity numer VIN, co gwarantuje bezwypadkową historię tego sprzętu!! Prowadzi się jak po sznurku, można zdjąć ręce z kierownicy bez obaw, że wjedziemy do pobliskiego rowu. Jak na stosunkowo niewielką pojemność osiągi są wręcz oszałamiające, 0-100km/h w czasie 6 sekund, prędkość maksymalna w granicach 140km/h. To wszystko przy spalaniu na poziomie 5-6 litrów oraz pięknym dzwięku dwupaku! Sprzedaję, gdyż chcę przesiąść się na coś większego. Cena podlega negocjacji na miejscu. Zainteresowanych proszę o kontakt po godzinie 15 :) Zainteresowanym jestem w stanie podesłać większą ilość zdjęć oraz film. Numer kontaktowy - 513 260 444 - Cena 9000 do nego :)