Temat: [K] Podeszwy do butów sidi crossfire supermoto.
Jak w temacie, rozmiar 44.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, rozmiar 44.
Mcienki ma chyba w ofercie
kiedyś ja kupiłem przez Cienkiego
Liczę że odezwie się w temacie, kontaktowałem się telefonicznie i dalej mieliśmy przez forum a że do PW nie zagląda stąd temat.
W Rapidzie mieli nie dawno dostawę.
Dzięki subek, zadzwonie do nich w krakowie są nie do dostania.
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/SIDI-SMS-SRS-RED-SUPERMOTO-SLIDERS-SOLES-TO-FIT-SIDI-CROSSFIRE-SRS-BOOTS-/191192136169?pt=UK_Motorcycle_Boots&var=&hash=item2c83f079e9[/url]
here you are
Nie mam konta na ebay'u, ale nawet nie o to chodzi, chciałbym aby takie elementy były dostępne na naszym rynku!
To tak jak wyżej albo Cienki albo Rapid Motocykle
Ja ostatnio zamawiałem z Jebaja i czekałem dwa miechy na paczkę z UK bo dwa razy zgubili. Dlatego najlepiej bierz z Rapida i to na zapas bo jak im się skończą to mają wyjebane i będziesz czekał pół roku na następną dostawę.
Enduromania Wroclaw, niedawno brałem z butami. Mają na zamówienie, kwestia paru dni. Polecam!
Dlatego najlepiej bierz z Rapida i to na zapas bo jak im się skończą to mają wyjebane
Wiem już od roku się rozglądałem i kilku dealerów obiecało i na tym się skończyło, jednak teraz już muszę miec bo zaczynam ścierac buty.
Dzięki Panowie za namiary, działam.
to i ja sie dopytam: które dłużej pożyją czerwone czy zółte?
Żółte twarde, ale dłużej się trzymają.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Podeszwy do butów sidi crossfire supermoto.
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 77 zapytań