Odp: [S]KTM 660 smc 2005
zluzujcie panowie,każdy towar ma swojego kupca,chce tyle to trzeba to uszanować nie ma co komentować dlaczego,a po co ,może jest akurat warty tej ceny-szanujmy się jak bracia a liczmy się jak żydzi....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S]KTM 660 smc 2005
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zluzujcie panowie,każdy towar ma swojego kupca,chce tyle to trzeba to uszanować nie ma co komentować dlaczego,a po co ,może jest akurat warty tej ceny-szanujmy się jak bracia a liczmy się jak żydzi....
ANTYSEMITA ! żartowałem, ale ja ich nie lubie mówiąc ładnie
Greg nie mam okresu ani innej czarnej mamby... zwróciłem wagę RADIZZLE aby lekko spasował z komentarzami odnośnie innego forumowicza...reszta Panów niepotrzebnie się podłącza nie będąc adresatem tej uwagi...usilnie prosząc się o przerwę.
Jak już się tak rozwodzicie to spytam.
Hermes a za co ja ostatnio dostałem bana?
toivias - za niewinność nie dajemy odszukam twoją teczkę i odpiszę rzeczowo jeśli sobie życzysz?
toivias - za niewinność nie dajemy odszukam twoją teczkę i odpiszę rzeczowo jeśli sobie życzysz?
W sumie - szkoda Twojego zachodu.
Nie od dzisiaj wiadomo, że są równi i równiejsi.
P.S.
przepraszam za offtop w temacie, żebym bana nie dostał.
Chłopaki nie ma co się spinać. To tylko forum. Wsiadajcie i jeździjcie. Na żywo bankowo taka sytuacja by nie zaistniała :)
A co do mojego moto, cena którą rzuciłem nie jest ostateczna napisałem, że do nego. Kto z was kupił moto za cenę jaka widniała w aukcji ? Jak ktoś uzna, że sprzęt jest dla niego to cenowo się dogadamy chociażby za oponkę czy przegląd.
"dużo" sprzętów wystawiana jest za 14, a po negocjacjach sprzedawana za 12picet. (choć z PR'owego pov aukcje z cenami typu 14 sporo osób szybko wyłącza ;) a przecież reklama dźwignia handlu -tu jej nie widać)
Powodzenia w sprzedaży
Shadow PW
"dużo" sprzętów wystawiana jest za 14, a po negocjacjach sprzedawana za 12picet. (choć z PR'owego pov aukcje z cenami typu 14 sporo osób szybko wyłącza ;) a przecież reklama dźwignia handlu -tu jej nie widać)
Powodzenia w sprzedaży
Mega reklamę i świrowanie z PR mogę zrobić na tablicy. Znam tutaj Michała i uznałem, że szczere napisanie co i jak ze sprzętem plus zdjęcia będą ok. A cena to jest kwestia dogadania kupującego i sprzedającego. Nie chcę się na sprzęcie dorobić, tylko odzyskać to za ile go kupiłem. Drugi sprzęt który z Michałem oglądaliśmy w Chechle najpierw, okazał się totalną lipą, bo w dokumentach 625, na ramie 640, a rozrusznik jest, ale nie działa, bo brakuje jakiejś części za tysiąc złotych :D z uszczelki się leje, zawory niby wyregulowane a coś napieprza z prawej strony, napęd wyciągnięty, zębatki igiełki.... Nagle z prawie 15 tys robi się 12 a to i tak za dużo za taką wielką niewiadomą... Moje 660 ma wszystko to co powinna mieć i nie jest poskładana z dwóch moto, tylko wszystko jest w oryginale a do tego poza gumą z tyłu nie trzeba nic zmieniać i dorzucam zębatkę 45 w dobrym stanie bo przecież do niczego innego jej nie użyję.
Kto nie pyta, nie ogląda, nie negocjuje - nie kupuje.
Kto nie pyta, nie ogląda, nie negocjuje - nie kupuje.
Dokładnie, koniec offtopa
Nowa cena: 13 500 zł do negocjacji.
Dziś wieczorem postaram się o nowe zdjęcia.
cześć
szkoda ze Ci temat z moto nie wypalił.
nie chwal się na PBC, ze chcesz go opchnąć bo Cie zjedzą:)
Dlaczego nie wypalił, bardzo dobrze mi się jeździło i dużo się na tym moto nauczyłem :) tylko że jednak potrzebuję czegoś na większe dystanse no i dochodzi efekt, kiedy pierwszy raz usłyszałem silnik V4 od VFR na przelotach... Pochwale się na PBC jak już kupię vfr 800 :)
moto wstępnie zarezerwowane jest na sobotę dla znajomego znajomego, więc jak w sobotę jednak się z kolegą nie dogadamy, to wrzucam na portale aukcyjne.
jak VFR, to zapraszam na [url=http://www.vfr-oc.pl]www.vfr-oc.pl[/url] ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S]KTM 660 smc 2005
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 72 zapytań