Temat: Pierwsze SM
Cześć wszystkim, pozwolę sobie przywitać się tutaj także. Jestem Dawid mam 23 lata mieszkam w Pleszewie. Zdecydowałem się że ze wszystkich typów motocykli to jednak supermoto najbardziej odpowiada moim wymaganiom. Chciałbym się was poradzić w sprawie kupna pierwszego motocykla... Jeździłem już trochę na rożnych motocyklach takich jak gs500, dr800, apka rsv, gsxr'y, rożne cafiaki itp... Osobiście motocykla swojego jeszcze nie miałem. Z tego co wyczytałem na forum najbardziej odpowiadałyby mi Huska 510 i KTM 525. Szukam motocykla na miasto, w weekend na uczelnie i od czasu do czasu żeby zrobić trasę około 100km. Chciałbym żebyście się wypowiedzieli i coś mi polecili. Chciałbym aby motocykl był stosunkowo tani w serwisie... fajnie gdyby wymiany oleju zmieściły sie w 10-15 motungach. Mam smykałkę do grzebania przy sprzęcie więc nie boje się sam grzebać, liczy się dla mnie aby częsci nie były kosmicznie drogie i żeby poważniejsze serwisy były rozłożone w dłuższym czasie, jednym słowem ma być w stosunkowo tani, budżet jaki chciałbym przeznaczyć na motocykl to do 13k.
Pozdrawiam,
Wajser