1 Ostatnio edytowany przez Alekooo (2014-05-28 15:24:28)

Temat: Kupno supermoto... Rozważania.

Witam,
Jestem tutaj nowy, więc po pierwsze chcialbym sie przywitac.

W najblizszej przyszlosci chcialbym dokonac zakupu mojego pierwszego motocykla i zaczalem sie wlasnie zastanawiac nad jakims supermoto. Od razu dodam,ze gabarytowo nie naleze do najmniejszych, tj. 100 kg wagi i 192 cm wzrostu. Czy moglby ktos mi doradzic odnosnie moich planow? motocykl bede uzytkowal glownie w miescie( szczecin) , ewentualne sporadyczne wyjazdy do domu rodzinnego +- 150 km. Myslalem rowniez o motocyklach typu ducati 695 monster ... Jednak stwierdzilem,ze jakby nie patrzec, moje doswiadczenie z motocyklami pomijajac prawo jazdy jest znikome. Z tego co ogladalem, do gustu mi przypadla honda fmx 650. Czekam na wasze propozycje z gory przepraszajac za chaos mojej wypowiedzi.

Pozdrawiam

Edit: zapomnialem dodac, ze mam taka mala fanaberie typu 2 wydechy pod przyslowiowa 'dupa'. Oczywiscie nie jest to wymog konieczny, ale chcialbym,zeby motocykl naprawde fajnie mruczal;)

2

Odp: Kupno supermoto... Rozważania.

FMX będzie ok, po tych 150km nie zmęczysz sie ani Ty ani moto. XTX 660 też będzie ok i też ma 2 kominy pooglądaj sobie na necie i poczytaj troche o niej :)

READY TO >> TERROR

3

Odp: Kupno supermoto... Rozważania.

Polecam Ci xtx660. Jak dla mnie zajefajny sprzęcior a przy twoim wzroście będzie idealny.