1

Temat: Pierwszy motocykl :)

Witam stoję przed zakupem swojego pierwszego motocykla (motoroweru) mam na oku pewną maszyne mianowicie tą [url]http://otomoto.pl/gilera-smt-super-moto-derbi-senda-okazja-dt-M4014656.html[/url] czy jest to dobry motocykl?
Dziękuję z góry Pozdrawiam.

2

Odp: Pierwszy motocykl :)

zapierniczaj do przywitalni, zanim ktoś da małego bana, a później na pewno uzyskasz odpowiedź na pytanie. Na forum jest sporo osób w twojej kategorii wiekowej. Cieszy fakt, że skleiłeś posta po polsku:)

rmz 250
gas gas txt 250

3

1. Przywitalnia :)
2. Gilera stoi na AM 6 wiec akurat nie masz co wybierać ;) Ja przelatałem 2 lata na DT 50 i nie zawodziła więc jak jest w dobrym stanie ta Gilera też da dużo radości :) AM 6 jako tako się nie psuje :) Masz analogowy licznik co jest lepszym rozwiązaniem niż elektroniczny w tych 50 ccm.bo lubią się psuć czujniki po 200 zł :) Dobrą propozycją jest również Derbi Senda DRD Pro z UPS na przedzie i gazówką z tyłu :) No i silniki Derbi( czy to EBS czy nowsze DB50) są zawsze lekko mocniejsze od AM6 :) Ja osobiście mogę polecić DT z doświadczenia :) I nie boj się amrki typu MBK bo to na prawdę to samo;)

Yamaha DT 50 SM sezon 2012-2014 - SOLD
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)

4

dzięki jestem nowy więc nie wiedziałem nic o przywitalni :)

5

gilera SMT ma silnik derbi. w zasadzie caly motocykl jest derbi senda poza plastikami :)

WR 250x

6

Senda nie ma typowego silnika AM6, któraś strona silnika jest inna.

7

Sendy mają db050 lub ebe i się trochę różnią od am6

Honda hm w planach crf 2007 replica :D